Извор: Југ пресс архива вести 13.02.2019

Ухапшен због разбојништва

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу ухапсили су Е.К. (28) из Београда, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништво. Он се сумњичи да је 29. јануара ове године на… »

Траже смену директора болнице и Дома здравља и оставку градоначелника

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ Трећи протест “1 од 5 милиона-шетамо за Лесковац -почело је” се на друштвеним мрежама најављује за 15.2. у 18х на платоу Лесковачког културног центра. Организатори кажу да су на постојећу листу захтева додали… »

Ухапшени власотинчани због ометања полицајаца, вређање грађана опроштено?

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ-ВЛАСОТИНЦЕ Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу ухапсили су С. Л. (32) и Г. Т. (38) из околине Власотинца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело ометање службеног лица у… »

Јужне вести добиле одговор, ЈУГпресс не: Цветановић на боловању или на путовању?

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ Регионална информативна агенција ЈУГпресс још увек није добила одговоре на питања која смо у понедељак проследили на мејл портпаролке градоначелника Лесковца Горана Цветановића Александре Стојановић а гласе: 1. Где… »

Камбери: Уједињење са Косовом или реципроцитет са Србима на северу

Југ пресс 13.02.2019
ПРИШТИНА (РТК) Председник општине Бујановац Шаип Камбери је у емисији “Отворени студио” на РТК3, изјавио да Косово у дијалогу са Србијом треба да има две опције за Прешевску долину, прва је уједињење Прешевске… »

Столтенберг: КБС не може на север Косова без сагласности НАТО

Југ пресс 13.02.2019
БРИСЕЛ ( Радио Слободна Европа) Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг је поновио да Косовске безбедносне снаге (КБС) не могу да пређу на северни део Косова без сагласности припадника НАТО-а на терену, истакавши како се ради… »

Обијен хангар лесковачког Аероклуба

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ За сада непознати починиоци обили су, током прошле недеље, хангар лесковачког Аероклуба „Саша Митровић“ и из њега похарали делове и опрему вредну пар хиљада евра, процењују у управи ове спортске организације… »

Акција „Загрљај за понети”

Југ пресс 13.02.2019
ВРАЊЕ Поводом обележавања Дана заљубљених, активисткиње СОС Кутка за девојке Врање, заједно са СОС Телефоном и Одбором за људска права, у четвртак,14. фебруара, организују акцију “Загрљај за понети”. Циљ акције је… »

Промовисана књига “Језичара” Иване Петровић

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ-ГРДЕЛИЦА Дом културе у Грделици организовао је промоцију књиге „Језичара“ Иване Петровић, која је објављена у издању Нове Наше речи. Ауторка каже да не зна ко је задовољнији након промоције, она сама или… »

Реакција директорке Здравственог центра на захтев за оставку

Југ пресс 13.02.2019
ВРАЊЕ На последња два, од три, одржана протеста грађана у Врању „1 од 5 милиона“ – „Врање без страха“ затражена је оставка комплетног менаџмента Здравственог центра. На питање како коментарише то што су… »