Извор: Студио Б архива вести 08.03.2019

Отворена изложба посвећена знаменитим женама

Студио Б 08.03.2019
Један од мојих циљева да трудницама, породиљама и мајкама омогућимо што боље услове и пружимо им што већу подршку, истакао градоначелник Београда Зоран Радојичћ,који је у холу Старог двора отворио изложбу „Осми март… »

Отворен први Информативни центар МУП-а у Београду

Студио Б 08.03.2019
Први Информативни центар МУП-а отворен је у Београду, у Улици Краља Милана 54, а министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истакао је да је његова улога центра упостављање боље сарадње грађана и полиције. Нагласио… »

Приштина регистровала „Трепчу“ као акционарско друштво

Студио Б 08.03.2019
У Косовској агенцији за регистрацију предузеће „Трепча“ регистровано је као акционарско друштво. Тиме су, према раније усвојеном Статуту те компаније, привремене приштинске институције постале власник 80 одсто, а запослени… »

Влада Финске поднела оставку

Студио Б 08.03.2019
Финска влада поднела је оставку због немогућности спровођења реформе здравственог система, саопштено је из кабинета председника Финске. фото Тањуг (Сеппо Самули/Лехтикува виа АП) Председник је прихватио оставку премијера Јухе… »

До јесени 33 километра нове водоводне мреже у Барајеву

Студио Б 08.03.2019
Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда завршила израду пројекта и прибавила грађевинску дозволу за радове на постављању водоводне мреже у насељима Арнајево и Рожанци, у општини Барајево,рекао заменик… »

Пријем за раднице Градске управе поводом Дана жена

Студио Б 08.03.2019
Поводом Дана жена, организован је пријем за раднице Градске управе. фото Беоинфо Заменик градоначелника Горан Весић је том приликом уручио личне поклоне – руже и карте за позориште. Он је у име Града Београда и присутних… »

Уручена признања најуспешнијим женама са Вождовца

Студио Б 08.03.2019
Поводом 8. марта, Међународног дана жена, у свечаној сали Општине Вождовац одржан традиционални пријем који је уприличио председник општине Александар Савић са сарадницима. фото Беоинфо Признања су и ове године добиле… »

Вучић са Хејлом:Платформом Приштина одлучила да прекине дијалог

Студио Б 08.03.2019
Платформа за дијалог, усвојена јуче у Приштини, у суштини представља одлуку Приштине да прекине дијалог са Београдом, рекао је председник Вучић подсекретару за политичка питања у америчком Стејт Департменту Дејвиду Хејлу… »

Брнабић: Платформа завршни ударац дијалогу

Студио Б 08.03.2019
Платформа Приштине је трећи и завршни ударац дијалогу, изјавила је премијерка Ана Брнабић новинарима, након седнице Савета за националну безбедност, коју је председник Србије Александар Вучић сазвао након што је Приштина… »

Вучић у посети Сремском округу

Студио Б 08.03.2019
Председник Вучић започео у Белегишу посету Сремског округу, у оквиру кампање „Будућност Србије“, обиласком вртића „Бубамара“, који је део пУ „Радост“ и најавио изградњу ауто-пута Рума–Шабац–Лозница, као и… »