Извор: Телеграф архива вести 02.11.2019

Луде шансе, промашај пенала Коларова: Рома срушила Наполи у дербију дела Соле

Телеграф 02.11.2019
"Вучица" победила Наполитанце са 2:1 и избила на треће место табеле. Фудбалери Роме победили су Наполи у дербију Дела Соле са 2:1 и доспали на треће место табеле Серије А. Одличан фудбал виђен је у Риму, пуно шанси и… »

Кућа која је традицији рекла збогом: Због ње ћете пожелети да живите у контејнеру

Телеграф 02.11.2019
Вил Броу је дизајнер који је од недавно и поносни власник велике куће на неколико спратова потпуно изграђене од контејнера за транспорт робе. Када је у питању изградња потпуно нове куће, људи широм света имају безброј… »

Милошевићу лакнуло након победе: Кад први дамо гол, тешко да ико може да парира нашој транзицији

Телеграф 02.11.2019
Коначно, осмех на лицу тренера црно-белих. Партизан је показао своју реалну снагу, Војводина није била ни близу да угрози победу црно-белих која је могла да се наслути већ у уводним минутама утакмице због начина на који су… »

Завршена прва фаза снимања првог играног филма о Јасеновцу "Дара из Јасеновца"

Телеграф 02.11.2019
- Тема је веома тешка, али верујемо да ће Гага (Антонијевић) као српски Спилберг успети да је изнесе на прави начин - рекао је Добривоје Танасијевић - Дан Тана. Поводом завршетка прве фазе снимања филма "Дара из Јасеновца"… »

Кеба као Раммстеин направио шоу у ТЛЗП-у: Севе му је упутила емотивне речи након којих је заплакала

Телеграф 02.11.2019
Плакао је и Кеба, када их је чуо. Синоћ је на телевизији "Прва" приказана нова епизода емисије " Твоје лице звучи познато", а наступ за памћење имао је певач Драган Којић Кеба. Фолкер је имитирао певача групе "Раммстеин"… »

Најсекси фрајер на планети открио зашто је добио отказ у филму за децу

Телеграф 02.11.2019
- Био сам примљен да снимим један (филм за децу), када сам упоредо снимао филм "Јустице Леагуе" - рекао је Џејсон Момоа и наставио са причом. Звезда филма "Аqуаман" Џејсон Момоа, за којег се сматра да је један од најсекси… »

Само овако жене из Италије спремају непоновљив сос за болоњезе

Телеграф 02.11.2019
Болоњезе сос је вероватно најпознатији италијански сос за тестенину. Као и за сва јела и за ово постоје многе варијанте, али основа болоњеза је сос прављен од млевеног јунећег меса и парадајза којим се преливају шпагете. Да… »

Мирна Радуловић морала да бира између Саре и Невене, па се само насмејала

Телеграф 02.11.2019
Певачица Мирна Радуловић била је гост емисије ИЛИ ИЛИ. Кратки формат Телеграф ТВ-а, емисија ИЛИ ИЛИ, доноси вам неколико минута забаве са познатим личностима, који током дружења са нама морају да бирају између два блиска, а… »

Филм "Тихи кутак Христов" осваја САД: Глоговац је у њему одиграо једну од својих последњих улога

Телеграф 02.11.2019
"Тихи кутак Христов" је играно-документарни филм о Светом Мардарију Либертвилском, првом српском епископу на тлу Америке. Филм "Тихи кутак Христов", снимљен у продукцији манастира Острог и Делиус филма, јуче приказан у Бостону… »

Најмлађи зависник од хероина у Србији има 8 година. На лечењу је био и поп. Ово су њихове приче

Телеграф 02.11.2019
Правила нема. У камп за одвикавање долазе пољопривредници, момци са два факултета, изузетн спортисти, људи који су живели дуго у иностранству. Дете од свега осам година најмлађи је хероински зависник у Србији. Родитељи су га… »