Нова

У Бајиној Башти уведена ванредна ситуација

Нова пре 7 сати
Услед погоршања епидемиолошке ситуације, Штаб за ванредне ситуације општине Бајина Башта прогласио је ванредну ситуацију на територији те општине. Мере које су донете на седници Штаба подразумевају ограничење радног… »

Пастор: СВМ ће бити део владајуће већине

Нова пре 7 сати
Савез војвођанских Мађара (СВМ) биће део владајуће већине на републичком, покрајинском и локалним нивоима и партиципираће у извршној власти, изјавио је данас председник СВМ Иштван Пастор након консултација о новој влади… »

У Црној Гори нових 78 инфицираних коронавирусом

Нова пре 51 минута
У последња 24 сата у Црној Гори је регистровано 78 новозаражених особа од 375 анализираних узорака, саопштио је Институт за јавно здравље. Највише новозаражених је у Подгорици 48, Никшићу 11, Херцег Новом седам, Пљевљима… »

Вучић (коначно) под маском: “По налогу Др Кона…”

Нова пре 6 сати
Након бројних замерки да би, макар као пример грађанима, у јавности требало да се појављује под заштитом хируршке маске, председник Вучић данас је коначно усликан у таквом издању. Репортери су фотографисали председника… »

Златиборски округ: За седам дана преминуло 10 особа

Нова пре 3 сата
Од пристиглих резултата из претходних дана особа које су тестиране на вирус корона са подручја Златиборског округа потврђено је 100 нових случајева, а у претходних седам дана са територије тог округа од последица Цовид 19… »

Још 11 жртава коронавируса, 351 заражених

Нова пре 3 сата
У последња 24 часа преминуло је 11 особа, док је још 351 особа заражена. До 15х тестиране су 8.393 особе а на респираторима је 169 пацијената. Укупан број преминулих од почетка епидемије је порастао на 429. У последња 24… »

КГ: Скоро 2.000 грађана чека резултате тестова на Цовид

Нова пре 6 сати
У Институту за јавно здравље Крагујевац речено је за агенцију Бета да се чекају резултати ПЦР тестирања за око 1.800 брисева из Шумадијског округа, који су претходних дана прослеђени лабораторијама у Београду. Од 6. јула ПЦР… »

На продају део “Београђанке”, цена 20 милиона евра

Нова пре 9 сати
Град Београд по почетној цени од 20,6 милиона евра понудио је на продају део Палате Београд - Београђанке, објављено је данас. Укупно је понуђено више од 19 хиљада квадратних метара пословних простора у овој згради. Будућег… »

Радовановић: Рано за процену утицаја протеста на епидемију

Нова пре 51 минута
На данашњој конференцији за медије Кризног штаба др Зоран Гојковић је изјавио да су "протести у Новом Саду вероватно допринели порасту броја оболелих ове недеље". Како за Нова.рс каже епидемиолог проф. др Зоран Радовановић… »

У Новом Пазару скок броја заражених на 820

Нова пре 3 сата
Завод за јавно здравље у Новом Пазару саопштио је данас да у овом граду има укупно 820 заражених коронавирусом. У односу на јуче, број новозаражених повећан је за 132. Толики скок броја заражених су у Заводу образложили… »

Нова, најновије вести »