Курир, најновије вести

Зауставите процес губљења косе: Ово је најефикаснији и потпуно природни начин да се изборите са тим проблемом!

Курир пре 40 минута
Приметили сте да вам на чешљу остаје много длака наког чешљања, да вам се коса видљиво проредила, а длака стањила и почиње да вас хвата паника? Да ли су ваши родитељи имали проблем са опадањем косе и са лошим… »

Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама

Курир пре 40 минута
Преглед најважнијих вести за суботу 28. новембар. Дан који је за нама, у Србији је изгледао овако: СКАНДАЛ У ЦГ: Амбасадор Србије Божовић персона нон грата! ТРАЖЕ ДА ОДМАХ НАПУСТИ ПОДГОРИЦУ Амбасадор Србије у Црној Гори… »

Више од 100 прегледа у ковид амбулантама у БГ: Расте и број малишана који долазе

Курир пре 16 минута
У ковид амбуланти у улици Чарлија Чаплина у Београду, која ради и целе ноћи, од 23 сата синоћ прегледано је 38 пацијената, а у амбуланти у Земуну су прегледане 82 особе. Током дана је много већи број прегледа, више од 500… »

Ноћ у Београду: 48 транспорта ковид пацијената, хронични болесници највише тражили помоћ

Курир пре 10 минута
Према речима дежурног диспечера Хитне помоћи, ноћ у Београду је протекла уз велики број позива грађана са симптомима ковида, сезонског грипа или назеба. Двадесет дежурних екипа хитне помоћи интервенисале су укупно 127… »

Кисић обишла 2 повређене у пожару у младеновачком дому за старе: У стабилном су стању, у току токсиколошке анализе

Курир пре 4 минута
Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић обишла је на Војномедицинској академији повређене у пожару који се синоћ догодио у Геронтолошком центру у Младеновцу. Кисић… »

Зашто су заиста раскинули Сања Хуррицане и Никола?! Он гледао само да се проведе, а певачици све дошло преко главе?

Курир пре 7 сати
Чланица групе "Хуррицане" Сања Вучић раскинула је везу са фитнес инструкторем Николом Ђорђевићем, а сада је он ушао у ријалити. Међутим, њихов раскид и даље је главна тема. Разлог до сада није још увек био познат у… »

Крвави обрачун у Бору: Жена избола мужа (30), лекари му се боре за живот!

Курир пре 7 сати
У суботу око 22 сата жена С. О. (27) избола је свог супруга Д. Д. (30) у њиховом стану у Бору. Како сазнајемо, С. О. је свог супруга избола ножем у пределу груди. Д. Д. је хитно превезен у болницу, где му се лекари боре за… »

Сви су чекали овај сусрет! Зерина и ален очи у очи: Хадровић се од муке хистерично смеје, а онда Хећова ударила на њега…

Курир пре 1 дан
Сви су чекали да виде реакцију Алена Хадровића када Зерина Хећо уђе у ријалити. Он је поцрвенео када је угледао Зерину и почео да се смеје од муке. Миљана Кулић је прва пружила руку Зерини, али она није хтела да јој… »

Први снимци из старачког Дома у Младеновцу по гашењу позара: Брзом интервенцијом ватрогасаца спречена трагедија! Фото,видео

Курир пре 1 дан
Ово су први снимци Дома за старе у Младеновцу где је вешерас избио пожар који је брзом интервенцијом ватрогасаца угашен и срећом није било жртава. Заменик градоначелника Београда Горан Весић саопштио је да су храбри… »

Локализован пожар у Младеновцу: Ватра горела у старачком дому, ватрогасци брзо реаговали, 1 штићеник повређен

Курир пре 8 сати
Вечерас је у старачком дому у Младеновцу избио пожар. У 21.19 сати примљена је дојава да гори старачки дом у улици Филипа Филиповић. Већ пет минута касније стигли су ватрогасци и почели да гасе ватру, пренео је заменик… »

Вести дана »