Путовања

Шта се дешава ако се испостави да имате корону док сте у Грчкој?

Луфтика пре 12 сати
Грчки „корона хотели“ примаће туристе са симптомима заразе коронавирусом. Први дан од када је авио саобрачај поново у функцији Грци су на аеродромима тестирали преко 6.500 људу, од којих је првих 250 тестова било… »

Путовања у доба короне: Шта све знамо о отварању граница за грађане Србије

BBC News пре 8 сати
Правила се мењају из часа у час - Дозвољено путовање у Велику Британију без карантина по доласку, Немачка ипак дозволила путовања за одређене групе држављана Србије. Вест да је Савет Европске уније препоручио државама… »

Лето 2020. у Србији и Републици Српској: Стопама Синђелића

Вести онлине пре 6 сати
Кад је отворен Природњачки центар Свилајнац са првим репликама диносауруса на овим просторима, за овај град у централној Србији чули су и они којима је дотад био непознат. Беле покладе Ресавска Света Гора Кућа војводе Битка… »

Лисабон стављен под контролисани режим због пандемије Цовид-19

Даљине пре 15 сати
Затварање Лисабона делимично је обновљено прошле недеље како би се спречило ширење епидемије новог корона вируса, уз ризик да би ово могло озбиљно да наруши имиџ Португалије и угрози туристичку сезону, пише Травел… »

Сужава се круг европских земаља у које можемо да путујемо: Половина континента спушта рампу

Вечерње новости пре 17 сати
Не можемо да путујемо ни у Словенију, Финску, Белгију, Данску и Шведску. ГРАНИЦЕ Европске уније су све само не баш скроз отворене за грађане Србије. Тек покоја држава чланица одлучила је да прими наше држављане. Неке уз… »

Крах туристичке сезоне у Црној Гори: У минусу више од 70 одсто - "биће добро ако тако остане"

Вечерње новости пре 1 дан
Домаће госте будвански хотелијери покушаће да привуку нижим ценама. Најбољи показатељ краха туристичке сезоне у Црној Гори је да је за јул и август приспело 1,3 милиона резервација, а да је у истом периоду прошле године… »

Хаос на грчкој граници: Километарске колоне возила, људи уморни и нервозни (фото)

Вечерње новости пре 1 дан
Подсетимо, од како је јуче на кратко отворен па убрзо затворен гранични прелаз између Северне Македоније и Грчке, многи који су кренули пут древне земље Хеладе, опет су кренули преко Бугарске. На граничном прелазу… »

Хаос на граници са Грчком, колоне 13 километара, чека се сатима (ФОТО)

Луфтика пре 2 дана
На граничном прелазу Кулата-Промахонас створиле су се огромне гужве. Како јављају људи који су се данас налазили на том граничном прелазу, створене су велике гужве, а не прелаз се чека сатима. – Ево чекамо око 2 сата и… »

ЕУ дозволила нашим грађанима улазак на своју територију, али: Рампа од Аустрије, Немачке и Хрватске, у Италији 14 дана…

Вечерње новости пре 1 дан
Грчки прелаз Евзони јуче неколико сати био отворен, па поново затворен, сада до 15. јула. НЕДОРЕЧЕНЕ одлуке, нејасне информације и малтретирање грађана Србије не престају! И док су од јуче, бар у теорији, границе Европске… »

Одмор у Србији Чаробни укуси равнице

Вечерње новости пре 1 дан
Осим богате трпезе, госте у Срем привлаче природне лепоте Фрушке горе и културно наслеђе. МИРИС штрудле, крофни, укус шунке и кулена, па још заливени чашом доброг вина - за многе су већ довољан разлог за посету… »

Путовања, најновије вести »