Путовања

Уколико нагло не падне број оболелих: Сви који крену колима у Грчку мораће да имају план б

Вечерње новости пре 3 сата
Скоро 90 посто свих наших туриста који иду у Грчку на летовање путују приватним колима или аутобусима преко Северне Македоније. Грчка ће 15. јуна отворити своје границе за туристе из 29 земаља, међу којима је и Србија… »

Правда за све сингл људе! Напокон отворен ресторан где је ок да дођеш и једеш сам

Ноизз пре 4 сата
Сто за једног је име новог концепта ручавања који су покренули Швеђани. Ово је у правом смислу те речи ресторан за једну особу која може у миру да ужива у храни без притиска да преко пута себе мора да има пријатеља или… »

Невероватне земље Африке које морате посетити (фото)

БизЛифе пре 6 сати
Фото: Пиксабаи Африка је без сумње један од најфасцинантнијих континената на свету. Уз живописне градове, невероватну културу и прелепу природу дефинитивно је тешко одлучити коју земљу посетити. Доносимо вам списак од пет… »

Хрватска бележи пад броја гостију и цена смештаја, а неки нуде бесплатан трајект

Даљине пре 9 сати
Хрватска, као земља која изузетно зависи од туризма, ове године се суочава са падом цене најма апартама. Гостију је много мање него у истом периоду прошле године, а неке острвске дестинације чак враћају туристима новац за… »

Летови Београд – Салцбург ВиззАир-ом од јула

Даљине пре 9 сати
Летови између Београда и Салцбурга почеће од 1. јула компанијом ВиззАир, наводи се у саопштењу ове мађарске нискотарифне авио-компаније. Овај ловцост авио-превозник саопштио је да ће линија Салцбург-Београд саобраћати… »

Ако се заразите короном на летовању у Грчкој, ево шта ће урадити држава

Вечерње новости пре 20 сати
Грчка влада је спремна да сноси трошкове за оне туристе за које се током боравка у Грчкој испостави да су позитивни на вирус корона. Грчка влада је спремна да сноси трошкове за оне туристе за које се током боравка у Грчкој… »

Ако желите да дишете пуним плућима, онда је ово место за вас: Ево где је најчистији ваздух на свету

Телеграф пре 6 сати
Можда није баш приступачно, али... Научници верују да су пронашли најчистији ваздух на свету, без честица проузрокованих људском активношћу, који се налази изнад Јужног океана, који окружује Антарктик. У првој студији… »

Најскупљи апартман сада кошта као најјефтинији прошле године

Вести онлине пре 1 дан
Цене изнајмљивања апартмана и кућа за одмор на хрватској обали Јадрана драстично су ниже у односу на прошлу годину, али је потражња још увек скромна. Колико је прошле године у предсезони коштао најам најјефтинијег… »

Грчка одлучила: Плац́а смештај туристима ако се разболе од коронавируса

Вести онлине пре 1 дан
„Грчка ц́е платити смештај туристима који буду позитивни на коронавирус током боравка у тој земљи“, изјавио је у портпарол грчке владе Стелиос Петсас. „Биц́е смештени у хотелу, а трошкове ц́е сносити држава Грчка… »

Мило срља у пропаст

Вести онлине пре 1 дан
Међународни монетарни фонд (ММФ) процењује да ће црногорска економија у овој години имати пад од девет одсто, а да јавни дуг може да досегне трагичних 90 одсто што је далеко преко границе претње банкротом. Чак ни ово… »

Путовања, најновије вести »