Путовања

Магично село без путева у Холандији из којег нећете желети да одете (ФОТО)

Луфтика пре 43 минута
Зову га ‘холандском Венецијом’, иако је далеко мање и мирније од популарног италијанског одредишта. Ово село у Холандији се зове Гитхорн у провинцији Оверејсел на истоку Холандије. Ово зелено и мирно подручје је настало… »

Још 60.000 ваучера за одмор у Србији

БизЛифе пре 1 сат
Фото: БИЗЛифе Акција поделе ваучера за одмор у Србији биће настављена у понедељак 24. фебруара, рекао је министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић. То значи да ће грађани од понедељка поново моћи да… »

Ово је бренсонов крузер само за одрасле особе (видео)

БизЛифе пре 3 сата
Фото: сцреенсхот Британски милијардер Ричард Бренсон представио је нови луксузни крузер на који ће моћи да се укрцају само одрасле особе. Крузер је назван Сцарлет Лади, а Бренсон се нада да ће својим модерним дизајном и… »

Обиђите европске метрополе за празнике. Има попуста за Васкрс и 1. мај

Вечерње новости пре 13 сати
Европски градови су у већини агенција на попусту. Авионски аранжмани све траженији. Аутобуски аранжмани су неупоредиво јефтинији од авионских, али трају неклико дана дуже. АВИОНСКИ аранжмани за Мадрид, Атину, Рим и Барселону… »

На овом бајковитом медитеранском острву туристима враћају новац ако пада киша: Заинтересовани?

Вечерње новости пре 21 сат
Иако не постоји ниједна дестинација која може да вам гарантује савршено време током одмора, италијанско острво Елба има нови програм под називом "Елба без кише" који туристима "обећава" да киша неће падати. Иако не постоји… »

Суботичанка и Француз су продали све што имају, купили брод и са ћерком плове светом (ВИДЕО)

Луфтика пре 1 дан
Суботичанка и Француз, Данијела и Марвин, одлучили су да живе своје снове. Након што су постали родитељи, распродали су у Француској све и преселили се на брод с циљем да путују по свету и живе на другачији начин од… »

За пирамиде у Судану готово нико не зна, а изгледају величанствено

Ноизз пре 1 дан
У Судану постоји 250 гробница, али ове пирамиде нису популарне попут оних у Египту. Након што обиђете величанствене египтске пирамиде, завршите крстарење Нилом и обиласком Јужној Синаја и православних манастира, препустите… »

Луксуз са 5 звездица по сајамским ценама

Ало пре 1 дан
Ако одаберете Грчку као дестинацију за летовање, сигурно нећете погрешити, а „Травелланд“ за Вас има спреман широк избор хотела, сада по сниженим сајамским ценама. На крајњем југу Касандре, поред величанствене плаже у… »

Селфи између неба и земље: Паралелни светови у Израелу

Вечерње новости пре 1 дан
Репортер "Новости" у Израелу - Светој земљи и Јерусалиму. Свето и профано свуда. Крај светиња туристи са телефонима. Благовештенски извор чију хладну здраву воду поклоници, нарочито жене, сматрају светом. ПУТОВАЊЕ у Свету… »

Луксузни одмор уз сјајне попусте у хотелу Мираггио

Блиц пре 1 дан
Летовање у Грчкој је увек добар избор, а из сјајне понуде смештаја на Касандри „Травелланд“ издваја овај елитни хотел. Луксузни смештајни објекат Мираггио Тхермал Спа & Ресорт 5* налази се поред величанствене плаже у… »

Путовања, најновије вести »