Путовања

Лето у Албанији: Одговори на питања која вас највише муче

Нова пре 3 сата
Како је најбезбедније стићи до албанског приморја? Који су све документи потребни Србима? А зашто би неко уопште ишао тамо на летовање? То су само нека од питања с којима се српски туристи суочавају жељни мора, а… »

Ништа од летовања у Грчкој (ни) до краја августа

Даљине пре 9 сати
Грчка је у интересу заштите јавног здравља продужила забрану уласка држављана већине земаља света, а међу њима је и Србија односно држављани Србије. Забрана уласка на грчку територију важи до 31. августа и то на… »

Први пут после 300 година магично острво отворено за јавност (фото)

БизЛифе пре 13 сати
Фото: Пиксабаи, илустрација Први пут након 300 година, острво крај обале полуострва Цапе Цод отворено је за јавност. Острво величине 9,7 хектара налази се тик уз источну обалу Орлеанса у држави Масачусетс, а од 1711. се налази… »

Прерасти Вратне: Кањон са три капије и река која понире

Даљине пре 15 сати
Прерасти Вратне, односно званично споменик природе “Прерасти у кањону Вратне” су стицајем чудних околности, изазваних наглом популаризацијом путовања по Србији, постале изузетно популарна дестинација. Овај локалитет у… »

Одмор који се не заборавља: Анталијска ривијера и надалеко познат хотел Делпхин Империал 5*

Блиц пре 17 сати
Можда баш овог лета трагате за идеалним местом на коме бисте са својом породицом провели миран одмор, али и уживали у неким лаганим, летњим спортовима и другим активностима. Сањате о лепој, пешчаној плажи, изузетним… »

5 дана на Дивчибарама: Три вечери без воде, два дана нестајала струја

БизЛифе пре 1 дан
Фото: Сцреенсхот На Дивчибарама борави око 10.000 гостију, што је четири пута више него претходних година. Туристички радници кажу да су викендице, а има их око 2.000, све попуњене, као и апартмани, док је гостију мање у… »

Грци увели нове мере: Број људи који могу да пређу гранични прелаз ограничен на 750

Вести онлине пре 1 дан
Од 16. августа дозвољени број улазака са граничног прелаза Какавија биће лимитиран на 750 људи дневно. Одлука је донета након недавног повећања броја случајева коронавируса у земљи и ступиће на снагу од 16. августа… »

Нове мере у Грчкој: Стеже се обруч због короне

Нова пре 1 дан
У више делова Грчке, међу којима су и популарне туристичке дестинације, од данас се уводи ново ограничено радно време угоститељских објеката, кафића, барова и ноћних клубова, који неће смети да раде дуже од поноћи… »

Уместо добродошлице, туристима у Хрватској размазали го**а по аутомобилима

Луфтика пре 1 дан
Туристи који се ових дана одмарају у Далмацији, суочили су се са непријатним изненађењем. А да ствар буде луђа, чак нису ни из Србије. – Драги Далмоши, не морате се бринути, више нећемо трошити новце код вас. Била је… »

Стопића пећина: Помама за скривеним бисером Златибора

Нова пре 1 дан
Пре почетка летње сезоне на Златибору, једно од места које је у претходној години било најпосећеније – Стопића пећина, бројало је 20.000 посетилаца мање него у претходној години. У јулу се то изменило, каже Јован… »

Путовања, најновије вести »