Путовања

Манифестација подводни Деда Мраз

Вести онлине пре 11 сати
Бела Црква је градић на крајњем југу Баната, удаљен је 96 км од Београда ка истоку. Предивна природа, старе улице и фасаде барокног стила, паркови и језера, чине је јединственом оазом за туристе. Тихим и умереним ритмом… »

Супер-дочек на копу За Нову годину и репризу требало би да будете на Копаонику, јер вас тамо чека сјајан провод, ако не и…

Блиц пре 13 сати
Доста вам је загађеног града, гужве и буке на улицама? Волели бисте да празнике дочекате релаксирајући се у неком лепом спа центру, шетњама на чистом ваздуху, уживању на снегу, далеко од свега? Ипак, зар не би било још… »

Човек који поклања авио карте за прву класу ако га препознате на аеродрому

Ноизз пре 13 сати
Уз седишта у авиону за прву класу, Гилберт От и његови спонзори поклањају и ноћење у луксузним хотелима, као и бесплатне вечере у врхунским ресторанима с Мицхелиновим звездицама. Довољно је само да га препознате. Да ли сте… »

Држава следеће године вероватно преузима све непродате бање

Даљине пре 16 сати
Држава је у овој години објавила огласе за продају три српске бање, а судећи по износу новца који ће Републичка дирекција за имовину добити наредне године, продаваће и преостале, које, иначе, чекају на приватизацију, пише… »

Са Барцино Тоурс-ом лето је већ почело

Вечерње новости пре 1 дан
Да, добро сте прочитали! Барцино Тоурс против ниских температура бори се високим попустима. Да, добро сте прочитали! Барцино Тоурс против ниских температура бори се високим попустима. Зато су децембар и јануар време највећих… »

Најбоља скијалишта на која можете да одете ове зиме

Даљине пре 1 дан
Ако већ нисте пребринули свој туристички аранжман за зимску сезону, тј. резервисали неки смештај у ски центру, имамо неколико предлога за вас. Било да желите да видите где на скијање иду познати, волите скијање ван утабаних… »

„Ледена шума“ одушевиће љубитеље клизања

Вести онлине пре 1 дан
Ледена шума је клизалиште са пратећим садржајима које је у Дунавском парку инсталирано у периоду новогодишњих и божићних празника. Сачињено је од централног наткривеног клизалишта, стазе за клизање око језера у парку… »

Путовања, најновије вести »