Повезане вести

Мишковићу две и по године затвора

Политика 08.03.2019
Милу Ђурашковићу изречена казна од четири године и три месеца, а Марку Мишковићу годину дана кућног затвора. – Вишемилионске новчане казне и одштете. Мирослав Мишковић осуђен је у Специјалном суду на две и по… »

Мишковић осуђен на две и по године затвора

Слободна Европа 08.03.2019
Председник компаније "Делта холдинг" Мирослав Мишковић и његов син Марко проглашени су кривима за пореску утају, у поновљеном поступку, шест година од почетка суђења. Мирослав Мишковић је осуђен на две и по године… »

Мирослав Мишковић осуђен на две и по године затвора

Недељник 08.03.2019
Криви су и његов син Марко, као и Мило Ђурашковић, власник Нибенс корпорације. Веће Специјалног суда, после шест година од почетка суђења, у поновљеном поступку прогласило је кривим председника компаније Делта Холдинг… »

Суђење Мирославу Мишковићу - како тече „процес века“

Јужне вести 08.03.2019
ББЦ Мирослав Мишковић тврди да је оптужница против њега лажна После скоро шест година, суђење Мирославу Мишковићу, једном од најбогатијих пословних људи у Србији, још није ни близу краја. Без обзира што је други пут… »

Суђење Мирославу Мишковићу - како тече "процес века"

Радио 021 08.03.2019
Судско веће Посебног одељења Вишег суда за организовани криминал првостепено осудило власника „Делта холдинга" на две и по године затвора и казну од осам милиона динара. ББЦ Мирослав Мишковић тврди да је оптужница против… »

Шест година суђења Мишковићу - хапшење као спектакл и политички притисци

Н1 Инфо 08.03.2019
Случај Мирослава Мишковића ушао је у шесту годину без правоснажне пресуде, јер су браниоци најавили да ће се жалити Апелационом суду и за то су добили продужени рок од 30 дана. То значи да правоснажну пресуду не треба… »

Осуђени Мирослав и Марко Мишковић

Глас Америке 08.03.2019
Председник компаније Делта Мирослав Мишковић и његов син Марко осуђени су данас пред већем Специјалног суда у Београду. Мирослав Мишковић је због помагања у утаји пореза осуђен на две и по године затвора, док је Марко… »

Специјални суд: Мишковићу две и по године

Вечерње новости 08.03.2019
Изречена првостепена пресуда за утају 320 милиона динара пореза. Годину дана кућног затвора добио и син власника "Делте". Кривим оглашен и Мило Ђурашковић. ВЕЋИНОМ гласова трочланог кривичног већа Специјалног суда у… »

Војиновић о пресуди Мишковићу: У неким тренуцима деловало да ће бити ослобођен

Н1 Инфо 08.03.2019
Милица Војиновић, новинарка КРИК-а која је пратила суђење Мирославу Мишковићу, каже да јој је у неким тренуцима изгледало да је била очекивана другачија, можда и ослобађајућа пресуда, јер се стекао утисак да је одбрана… »

Суђење Мирославу Мишковићу - како тече „процес века“

BBC News 08.03.2019
Судско веће Посебног одељења Вишег суда за организовани криминал првостепено осудило власника „Делта холдинга" на две и по године затвора и казну од осам милиона динара. После скоро шест година, суђење Мирославу… »

Суђење Мирославу Мишковићу - како тече "процес века"

Б92 08.03.2019
Судско веће Посебног одељења Вишег суда за организовани криминал првостепено осудило власника "Делта холдинга" на две и по године затвора и казну од осам милиона динара. После скоро шест година, суђење Мирославу… »

Суђење Мирославу Мишковићу – како тече „процес века“

Данас 08.03.2019
После скоро шест година, суђење Мирославу Мишковићу, једном од најбогатијих пословних људи у Србији, још није ни близу краја. Без обзира што је други пут донета првостепена пресуда, оптужени и на њу могу да се жале… »

Мишковић у поновљеном поступку осуђен на две и по године затвора за утају пореза

СЕЕбиз 08.03.2019
БЕОГРАД - Веће Специјалног суда у Београду прогласило је данас кривим председника компаније Делта Холдинг Мирослава Мишковића и његовог сина Марка за пореску утају, пренела је Телевизија Н1. Мишковић је осудјен због… »

Мирослав Мишковић осуђен на две и по године затвора у поновљеном поступку

Н1 Инфо 08.03.2019
Веће Специјалног суда у поновљеном поступку је осудило председника компаније Делта Холдинг Мирослава Мишковића на две и по године затвора, његовог сина Марка на годину дана кућног затвора, а власника Нибенс корпорације Мила… »

Ђурашковић: Кунем се нисам крив

Данас 08.03.2019
Бизнисмен Мило Ђурашковић, власник Нибенс Корпорације, који је пред Специјалним судом за организовани криминал осуђен на четири године и три месеца затвора због утаје пореза и малверзација са крушевачком Фабриком мазива… »

Мирослав Мишковић проглашен кривим у поновљеном поступку

Данас 08.03.2019
Мирослав Мишковић, власник компаније Делта осуђен је на две године и шест месеци затвора и осам милиона динара казне због тога што је помогао свом сину Марку Мишковићу да утаји око 320 милиона динара пореза, одлучио је… »

Првостепена пресуда: Мирославу Мишковићу две и по године затвора

Инсајдер 08.03.2019
Веће Специјалног суда, после шест година од почетка суђења, у поновљеном поступку прогласило је кривим председника компаније Делта Холдинг Мирослава Мишковића и због помагања у пореској утаји осудило га на две и по године… »

Мишковић осуђен због утаје пореза, адвокат најавио жалбу

Нови магазин 08.03.2019
Веће Специјалног суда у Београду прогласило је данас кривим председника компаније Делта Холдинг Мирослава Мишковића и његовог сина Марка за пореску утају, пренела је Телевизија Н1. Мишковићев адвокат најавио жалбу… »

Томановић: Сви данас осуђени су колатерална штета кампање против Мишковића

БизЛифе 08.03.2019
Фото: Делта Холдинг Веће Специјалног суда у Београду прогласило је данас кривим председника компаније Делта Холдинг Мирослава Мишковића и његовог сина Марка за пореску утају. Мишковић је осуђен због подстрекивања на… »

Мишковићев адвокат најавио жалбу Апелационом суду

Данас 08.03.2019
Пресуда која је данас изречена председнику Делта холдинга Мирославу Мишковићу представља наметање правне несигурности у Србији, оценио је Мишковићев адвокат Зденко Томановић и најавио жалбу Апелационом суду. „На… »

Мирославу Мишковићу две и по године затвора неправоснажном пресудом

Радио 021 08.03.2019
Специјални суд у Београду осудио је данас на две и по године затвора и новчану казну од осам милиона динара власника Делта холдинга Мирослава Мишковића због помагања сину да утаји порез по одбитку од капиталног добитка из… »

Изречена пресуда Мишковићима и Ђурашковићу

Б92 08.03.2019
Специјални суд у Београду осудио је на две и по године затвора и новчану казну од осам милиона динара власника Делта холдинга Мирослава Мишковића. Он је осуђен због помагања сину да утаји порез по одбитку од капиталног… »

Мирославу Мишковићу две и по године затвора, Марку година кућног притвора

РТВ 08.03.2019
БЕОГРАД - Специјални суд у Београду осудио је данас на две и по године затвора и новчану казну од осам милиона динара власника Делта холдинга Мирослава Мишковића због помагања сину да утаји поред по одбитку од капиталног… »

Мирославу Мишковиц́у две и по године затвора, његовом сину годину дана куц́ног притвора

Вести онлине 08.03.2019
Специјални суд у Београду осудио је данас на две и по године затвора и новчану казну од осам милиона динара власника Делта холдинга Мирослава Мишковиц́а због помагања сину да утаји порез по одбитку од капиталног добитка из… »

Суд прогласио Мирослава Мишковића кривим за пореску утају

ИндексОнлине 08.03.2019
БЕОГРАД – Веће Специјалног суда у Београду прогласило је данас кривим председника компаније Делта Холдинг Мирослава Мишковића и његовог сина Марка за пореску утају, пренела је Телевизија Н1.Мишковић је осудјен због… »

Мирослав и Марко Мишковић проглашени кривим за утају пореза, власник Делта холдинга осуђен на две и по године затвора

Блиц 08.03.2019
Власник Делта холдинга Мирослав Мишковић, његов син Марко и Мило Ђурашковић проглашени су данас, у Специјалном суду у Београду, кривим за утају пореза. Мирослав Мишковић првостепеном пресудом, осуђен је на две и по… »

Мишковићи осуђени због утаје пореза: Мирославу 2 и по године робије и казна од 8 милиона, Марку наногица годину дана…

Курир 08.03.2019
БЕОГРАД - Новом првостепеном пресудом власника Делта холдинга Мирослава Мишковића, његовог сина Марка и Мила Ђурашковића Специјални суд у Београду прогласио је кривим за утају пореза. 1 / 7 Фото: Владимир Шпорчић Мирослав… »

Мишковићу због пореза две и по године затвора

Мондо 08.03.2019
Шест година након почетка суђења и једне оборене пресуде, Специјални суд је у поновљеном поступку прогласило кривим председника компаније Делта Холдинг, Мирослава Мишковића, и његовог сина Марка за пореску утају. Фото… »

Мишковићи проглашени кривим за утају пореза

Ал Јазеера 08.03.2019
Осим Мирослава и Марка Мишковића, кривим за утају пореза на Специјалном суду у Београду проглашен је и Мило Ђурашковић. Власник Делта холдинга, Мирослав Мишковић, његов син Марко и власник Нибенс корпорације Мило… »

Мирославу Мишковићу затвор, његовом сину кућни притвор

Спутник 08.03.2019
Специјални суд у Београду осудио је данас на две и по године затвора и новчану казну од осам милиона динара власника „Делта холдинга“ Мирослава Мишковића због помагања сину да утаји порез по одбитку од капиталног добитка… »

Мишковић остаје Вучићев адут

Дојче веле 08.03.2019
Правосудна сапуница звана „случај Мишковић“ забављаће народ још неко време. Једно је сигурно, докле год се суди Мишковићу, Александар Вучић ће моћи да производи медијску слику борбе против корупције. Стиче се… »

Мирослав и марко Мишковић проглашени кривим за утају пореза! Оволико година затвора их чека, плус папрена новчана казна!

Правда 08.03.2019
Нова првостепена пресуда власнику Делта холдинга Мирославу Мишковићу, његовом сину Марку, Милу Ђурашковићу и осталим оптуженима изречена је данас у Специјалном суду у Београду. Ово је друга првостепена пресуда у овом… »

Пресуда: Мирослав Мишковић проглашен кривим за пореску утају

Нова економија 08.03.2019
Веће Специјалног суда, после шест година од почетка суђења, у поновљеном поступку прогласило је кривим председника компаније Делта Холдинг Мирослава Мишковића и његовог сина Марка за пореску утају. Кривим је проглашен и… »

Сутра пресуда Мишковићу

Данас 07.03.2019
Специјални суд одлучује у поновном поступку који се води против власника Делте Веће Специјалног суда сутра ће изрећи пресуду бизнисмену Мирославу Мишковићу у поновљеном поступку који се против власника компаније Делта води… »

Вести дана »