Повезане вести

Новопазарцу пет година затвора због недозвољене полне радње над девојчицом

Вечерње новости 16.05.2019
Он је са Вишим тужилаштвом у Новом Пазару закључио споразум о признању кривичног дела недозвољена полна радња, који је прихватио и Виши суд. Новопазарац Живодар Пајовић (63) правоснажно је у четвртак осуђен на пет… »

Експресна пресуда педофилу из новог пазара: Долазио по девојчицу после школе и терао да га задовољава, осуђен на пет година

Блиц 16.05.2019
Новопазарац Живодар Пајовић (63), ухапшен у среду због сумње да је сексуално напаствовао малолетну девојчицу, правоснажно је данас осуђен на максималну казну затвора прописану за то дело. Он је са Вишим тужилаштвом у… »

Мушкарац (63) долазио у школу по девојчицу: А онда је додиривао по телу... Нагодио се са судом и добио 5 година затвора

Курир 16.05.2019
Ж. П. (63) из Новог Пазара осуђен је данас на пет година затвора за кривично дело недозвољене полне радње, пошто се нагодио са Вишим тужилаштвом у овом граду и признао кривицу. Нагодбу је прихватио Виши суд па ће Ж. П… »

Пожаревац: Три године затвора због напаствовања малолетника

Б92 16.05.2019
Основни суд у Пожаревцу осудио је на три године затвора С. Ж. (52) из тог града због недозвољених полних радњи и наношења лаких телесних повреда малолетнику. Он је малолетника намамио у своју кућу, пренели су медији Ово је… »

Звао га да заједно раде склекове: Дечака (16) намамио у кућу, па га додиривао... дете се једва отргло и побегло! Напаснику из…

Курир 16.05.2019
Основни суд у Пожаревцу осудио је на три године затвора С.Ж. (52) из тог града због недозвољених полних радњи и наношења лаких телесних повреда малолетнику којег је претходно намамио у своју кућу, пренели су данас медији… »

Пожаревац: Због напаствовања малолетника три године затвора

РТВ 16.05.2019
ПОЖАРЕВАЦ - Основни суд у Пожаревцу осудио је на три године затвора С.Ж. (52) из тог града због недозвољених полних радњи и наноšења лаких телесних повреда малолетнику којег је претходно намамио у своју кућу, пренели су… »

Намамио малолетника, па га силовао: Рекао му да ће заједно "радити вежбе", па га тукао и напаствовао

Блиц 16.05.2019
Основни суд у Пожаревцу осудио је на три године затвора С. Ж. (52) из тог града због недозвољених полних радњи и наношења лаких телесних повреда малолетнику којег је претходно намамио у своју кућу, пренели су данас медији… »

Осуђен напасник: Намамио малолетника да заједно раде фискултурне вежбе

Вечерње новости 16.05.2019
Оптужени је осуђен на три године затвора, јер је малолетника намамио у своју кућу, а онда га ударио, скинуо шорц и напаствовао. ПОЖАРЕВАЦ – Првостепеном пресудом Основног суда, С.Ж. (52) из Пожаревца осуђен је на три… »

Због напаствовања малолетника три године затвора

Дневник 16.05.2019
ПОЖАРЕВАЦ: Основни суд у Пожаревцу осудио је на три године затвора С.Ж. (52) из тог града због недозвољених полних радњи и наношења лаких телесних повреда малолетнику којег је претходно намамио у своју кућу, пренели су… »

Вести дана »