Повезане вести

Кина одбацује оптужбе за кршење људских права Ујгура

Вечерње новости 10.10.2019
Кина је данас одбацила као клевету оптужбе америцког државног секретара Мајка Помпеа да Пекинг крши људска права у односу према муслиманима. Кина је данас одбацила као клевету оптужбе америцког државног секретара Мајка… »

Помпео: САД нису дале Турској зелено светло за акцију у Сирији

Н1 Инфо 10.10.2019
САД нису дале Турској "зелено светло" за офанзиву на северу Сирије, изјавио је амерички државни секретар Мајк Помпео, преноси ББЦ. Извор: Реутерс Он је рекао да је Турска суочена са "терористичком претњом на југу земље", али… »

Турске снаге "очистиле" два села, Курди узвраћају

РТВ 10.10.2019
ВАШИНГТОН - Турско министарство одбране је саопштило да су снаге Турске прошириле циљеве дејствовања другог дана офанзиве против курдске милиције на северу Сирије. Како јављају турски медији, два сиријска села у пограничном… »

"САД нису дале зелено светло Турској"

Б92 10.10.2019
Вашингтон -- Сједињене Државе нису дале зелено светло Турској за напад на север Сирије, изјавио је амерички државни секретар Мајк Помпео. Помпео је додао и да је Анкара имала "легитимне бриге о својој безбедности". Он је… »

Помпео: САД нису дале зелено светло Турској

Вести онлине 10.10.2019
Сједињене Државе нису дале зелено светло Турској за напад на север Сирије, изјавио је амерички државни секретар Мајк Помпео, али је додао да је Анкара имала „легитимне бриге о својој безбедности“. Помпео је рекао и да је… »

Помпео: САД нису дале Турској зелено светло за акцију у Сирији

Слободна Европа 10.10.2019
САД нису дале Турској "зелено светло" за офанзиву на северу Сирије, изјавио је амерички државни секретар Мајк Помпео, преноси данас Би-Би-Си (ББЦ).Он је рекао да је Турска суочена са "терористичком претњом на југу земље"… »

Помпео: САД нису дале Турској зелено светло за акцију у Сирији

Данас 10.10.2019
САД нису дале Турској „зелено светло“ за офанзиву на северу Сирије, изјавио је амерички државни секретар Мајк Помпео, преноси данас Би-Би-Си (ББЦ). Он је рекао да је Турска суочена са „терористичком претњом на југу… »

"САД: нису дале зелено светло Турској за напад на Сирију"

Блиц 10.10.2019
Сједињене Државе нису дале зелено светло Турској за напад на север Сирије, изјавио је амерички државни секретар Мајк Помпео, али је додао да је Анкара имала "легитимне бриге о својој безбедности". Помпео је рекао и да је… »

Помпео: САД није дао Турској зелено свјетло за акцију у Сирији

Ал Јазеера 10.10.2019
Извјештаји да је Турска добила подршку САД-а за напад у Сирији су лажни, рекао је амерички државни секретар Помпео. Сједињене Америчке Државе нису дале Турској "зелено свјетло" за офанзиву на сјеверу Сирије, изјавио је… »

Помпео се огласио после Турске офанзиве на Сирију: САД нису дале зелено светло за напад!

Курир 10.10.2019
Сједињене Државе нису дале зелено светло Турској за напад на север Сирије, изјавио је амерички државни секретар Мајкл Помпео. Помпео је додао и да је Анкара имала "легитимне бриге о својој безбедности". Он је рекао и да је… »

Вести дана »