Повезане вести

Објављен коначни биланс, вести су црне! Албанију је погодила ужасна трагедија!

Ало 06.12.2019
Заменица министра унутрашњих послова Албаније Ровена Вода саопштила је јуче да је 3.135 грађана евакуисано, а 5.497 домова тешко оштећено после разарајућег земљотреса у тој земљи. То, како је навела, показују најновији… »

Лажна медицинска сестра радила је код Горана, откривена је ужасна превара, а сада је пронађено њено мртво тело!

Ало 06.12.2019
У Обровцу у Хрватској синоћ је откривено мртво тело Веронике Пецолај (26) која је неколико година радила у ординацији др Горана Јусупа. По засада неслужбеним информацијама, узрок смрти је гушење, али ће тек полицијском… »

Ужас после незапамћеног скандала: Лажна медицинска сестра Вероника из Обровца пронађена мртва

Телеграф 06.12.2019
Сумња се да је узрок смрти гушење, али ће истрагом бити установљене све околности под којима је Пецолајева преминула. У Обровцу је синоћ откривено мртво тело Веронике Пецолај (26), жене која је постала позната јавности када… »

Смрт лажне медицинске сестре несрећан случај: Вероника се угушила хлебом?

Телеграф 06.12.2019
Лекар Горан Јусуп, с којим је Пецолај радила у амбуланти, није приведен, а према непотврђеним информацијама полиција засад не располаже сазнањима која би указивала на неко кривично дело. Обдукција тела 26-годишње Веронике… »

Лажна медицинска сестра се угушила?! Контроверзни доктор рекао да се удавила хлебом, па звао комшију у помоћ

Курир 06.12.2019
Хрватску јавност је изненадила вест да је преминула лажна медицинска сестра Вероника Пецолај угушила. Полиција није желела да коментарише наводе комшија да се угушила, чекају налаз обдукције, па ће након тога објавити… »

Лажна медицинска сестра Вероника пронађена мртва: Њену смрт пријавио контроверзни доктор код ког је радила (видео)

Вечерње новости 06.12.2019
У Обровцу у Хрватској пронађено тело Веронике Пецолај (26), која је неколико година радила у ординацији др Горана Јусупа. У Обровцу у Хрватској синоћ је пронађено тело Веронике Пецолај (26), која је неколико година радила у… »

У земљотресу у Албанији евакуисано више од 3.000 људи

РТС 06.12.2019
Заменица министра унутрашњих послова Албаније Ровена Вода саопштила је јуче да је 3.135 грађана евакуисано, а 5.497 домова тешко оштећено после разарајућег земљотреса у тој земљи. То, како је навела Ровена Вода… »

Албанија: Уништено око 5.497 домова, евакуисано 3.135 људи

Студио Б 06.12.2019
Заменица министра унутрашњих послова Албаније Ровена Вода саопштила је да је 3.135 грађана евакуисано, а 5.497 домова тешко оштећено после разарајућег земљотреса у тој земљи. фото Тањуг/АП-ПхотоХектор-Пустина То, како… »

"Др Јусуп и ја смо заједно 3 године, подмеће нам бивша": 5 месеци после ових изјава, нађена је мртва

Телеграф 06.12.2019
Вероника Пецолај је радила као медицинска сестра у Ординацији у Обровцу, иако није имала лиценцу и одговарајуће школе. Доктор Горан Јусуп је признао да ју је извукао из психијатријске болнице на острву Угљану и запослио је у… »

Страшан расплет афере која је тресла Хрватску: Доктор нашао тело лажне медицинске сестре коју је запослио и хтео да жени

Курир 06.12.2019
Вероника Пецолај, која се представљала као медицинска сестра доктора Горана Јусупа, трагично је настрадала а њено тело је нашао управо лекар, чија је афера затресла Хрватску. Полицијски службеници из Обровца дојаву су добили… »

Албанци сумирају последице катастрофе: Земљотрес без крова над главом оставио преко 5.000 породица

Телеграф 06.12.2019
Хиљаде људи евакуисано, хиљаде домова оштећено. Заменица министра унутрашњих послова Албаније Ровена Вода саопштила је јуче да је 3.135 грађана евакуисано, а 5.497 домова тешко оштећено после разарајућег земљотреса… »

Вести дана »