Повезане вести

Српском репрезентативцу опљачкана кућа!

Спортске.нет 10.12.2019
И то током јако битне утакмице. У Шпанији је све чешћа појава да лопови упадају у куће фудбалера док су они на терену, а сада су такве ствари почеле да се дешавају и у Италији. Овога пута је жртва био репрезентативац… »

Сергеј Милинковић-Савић опљачкан, украдени му Ролекс, накит и новац!

Дневник 10.12.2019
Сергеј Милинковић-Савић је у Риму доживео непријатност, када се вратио кући након добијеног дербија против Јувентуса у суботу увече. У току утакмице између Лација и Јувентуса лопови су обили кућу Сергеја… »

Сергеј опљачкан у Риму током меча против Јувентуса

Спортски журнал 10.12.2019
Упад у кућу снимиле су околне камере, па остаје да се види да ли ће полиција бити ефикасна. Негде у време док је везиста Лација Сергеј Милинковић-Савић постигао гол против Јувентуса у победи 3:1, лопови су се сладили у… »

Смс на мети лопова: Док је "рушио" Јуве, остао без скупих сатова и "кеша"

Мондо 10.12.2019
Прошле године репрезентативцу Србије украли су кола, а сада су лопови поново похарали његов стан док је играо утакмицу. Прошле године репрезентативцу Србије украли су кола, а сада су лопови поново похарали његов стан док је… »

Док је рушио јувентус: Сергеј Милинковић-Савић опљачкан, украдени му Ролекс, пуно накита и новац!

Хот спорт 10.12.2019
Сергеј Милинковић-Савић је у Риму доживео непријатност, када је након добијеног дербија против Јувентуса у суботу увече. У току утакмице између Лација и Јувентуса лопови су напали кућу Сергеја Милинковић-Савића. Баш када… »

Опљачкан Сергеј: Милинковић-савић! Три лопова упала у кућу Србина у Риму, а штета није мала!

Блиц спорт 10.12.2019
Српски репрезентативац и фудбалер Лација опљачкан је у суботу увече док је са својим тимом играо против , пренели су римски медији. Тројица лопова су обила кућу Сергеја Милинковића Савића у току утакмице Лација и Јувентуса… »

Милинковић-Савић опљачкан док је био на утакмици

Н1 Инфо 10.12.2019
Фудбалер Лација Сергеј Милинковић-Савић опљачкан је у суботу увече док је са својим тимом играо дерби италијанског првенства против Јувентуса. Медији у Италији пишу да су сигурносне камере снимиле тројицу лопова како обијају… »

Сергеј опљачкан док је побеђивао Јувентус: Остао без Ролекса и 5.000 евра готовине

Моззарт спорт 10.12.2019
Укупа штета око 100.000 евра. Српски репрезентативац и фудбалер Лација Сергеј Милинковић Савић опљачкан је у суботу увече док је са својим тимом играо дерби италијанског првенства против Јувентуса, пренели су римски медији… »

Тешка субота за Сергеја: Опљачкан док је тресао мрежу Јувентуса

Вечерње новости 10.12.2019
Када се играч Лација, после победе на Олимпијском стадиону, вратио кући затекао је преврнуту вилу наглавачке. Сергеј Милинковић Савић је, после гола у мрежи Јувентуса, био јунак Лација. Међутим, када се после победе на… »

Вести дана »