Манчестер Јунајтед

Матић: Позивам председника Вучића да убеди Видића да спаси српски фудбал

Б92 пре 1 дан
Доскорашњи репрезентативац Србије Немања Матић огласио се поводом недавних оптужни на рачун ФСС од стране Немање Видића. "Немања Видић на челу Фудбалског савеза Србије (ФСС) је решење за спас српског фудбала"… »

Огласио се Немања Матић, са сузом у оку: Решење за српски фудбал - Немања Видић!

Мондо пре 1 дан
Дугогодишњи репрезентативац Србије објаснио зашто је напустио "орлове", подржао Видића у борби против ФСС и позвао и председника Александра Вучића да покуша да убеди легендарног штопера да постане председник Савеза… »

Немања Матић уздрмао фудбалску Србију: Позивам председника Вучића да убеди Видића да спаси српски фудбал!

Курир пре 1 дан
Фудбалер Манчестер јунајтеда и доскорашњи репрезентативац Србије Немања Матић огласио се поводом оптужби које је недавно на рачун Фудбалског савеза Србије изрекао Немања Видић. Немања Видић на челу Фудбалског савеза… »

Матић: Председник Вучић да убеди Видића да спаси наш фудбал

Нова пре 1 дан
Обећано - испуњено! Немања Матић је прошле недеље најавио после писма његовог имењака Видића, да ће се и он огласити писмом у којем ће указати на аномалије у српском фудбалу. Доскорашњи репрезентативац Србије и ас… »

Матић о разлозима за повлачење из репрезентације, спас за српски фудбал - Видић

Н1 Инфо пре 1 дан
Фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић огласио се саопштењем у којем наводи разлоге због којих је завршио репрезентативну каријеру. Истовремено је позвао Немању Видића да преузме Фудбалски савез Србије. Матић је у… »

Спавао је са: 2.000 жена, а пред смрт послао сабласну поруку! Био је фудбалско божанство, а онда се одао алкохолу који га је…

Блиц спорт пре 1 дан
На данашњи дан, 25. новембра 2005. године, преминуо је један од најбољих светских фудбалера икада - легендарни . На терену су га сматрали фудбалским божанством, због ненормалног конзумирања алкохола ишао је на пресађивање… »

Отворено писмо Немање Матића: Видић је једино решење за спас српског фудбала

Данас пре 1 дан
Фудбалер Манчестер јунајтеда Немања Матић изјавио је данас да је Немања Видић „решење за спас“ и да је то прави човек за место председника националног савеза. „Сматрам да је својим радом, поштењем, фудбалским… »

Матић: Видић за спас српског фудбала, Вучић треба да га убеди

РТВ пре 1 дан
МАНЧЕСТЕР - Немања Видић на челу Фудбалског савеза Србије (ФСС) је решење за спас српског фудбала, поручио је фудбалер Манчестер Јунајтеда и донедавни репрезентативац Немања Матић. Матић је у отвореном писму позвао и… »

Матић: Видић за спас српског фудбала, Вучић да га убеди

Дневник пре 1 дан
МАНЧЕСТЕР: Немања Видић на челу Фудбалског савеза Србије (ФСС) је решење за спас српског фудбала, поручио је фудбалер Манчестер Јунајтеда и донедавни репрезентативац Немања Матић. Матић је у отвореном писму позвао и… »

Писмо Немање Матића које ће уздрмати фудбалску Србију!

Спортске.нет пре 1 дан
Коначно је стигла и опширна порука Немање Матића. Што је најавио, то је и испунио - Немања Матић је прошле недеље обећао да ће у отвореном писму рећи све што му стоји на срцу, а сада је то и учинио. Отворено писмо… »

Вести дана »