Манчестер Јунајтед

Огласио се и Матић: Вучић да убеди Немању Видића да крене у спасавање српског фудбала

Радио 021 пре 6 дана
Фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић огласио се саопштењем у којем се осврнуо на тренутну ситуацију у Фудбалском савезу Србије. Он је подржао ставове свог некадашњег саиграча Немање Видића, који је прошле недеље… »

Матић подржао Видића: “Немања треба да одлучи ко ће шта да ради у српском фудбалу”

Недељник пре 6 дана
Фото Профимедиа Фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић огласио се саопштењем у којем наводи разлоге због којих је завршио репрезентативну каријеру. Истовремено је позвао Немању Видића да преузме Фудбалски савез Србије… »

Матић: Позивам председника Вучића да убеди Видића да спаси српски фудбал

Б92 пре 6 дана
Доскорашњи репрезентативац Србије Немања Матић огласио се поводом недавних оптужни на рачун ФСС од стране Немање Видића. "Немања Видић на челу Фудбалског савеза Србије (ФСС) је решење за спас српског фудбала"… »

Огласио се Немања Матић, са сузом у оку: Решење за српски фудбал - Немања Видић!

Мондо пре 6 дана
Дугогодишњи репрезентативац Србије објаснио зашто је напустио "орлове", подржао Видића у борби против ФСС и позвао и председника Александра Вучића да покуша да убеди легендарног штопера да постане председник Савеза… »

Немања Матић уздрмао фудбалску Србију: Позивам председника Вучића да убеди Видића да спаси српски фудбал!

Курир пре 6 дана
Фудбалер Манчестер јунајтеда и доскорашњи репрезентативац Србије Немања Матић огласио се поводом оптужби које је недавно на рачун Фудбалског савеза Србије изрекао Немања Видић. Немања Видић на челу Фудбалског савеза… »

Матић: Председник Вучић да убеди Видића да спаси наш фудбал

Нова пре 6 дана
Обећано - испуњено! Немања Матић је прошле недеље најавио после писма његовог имењака Видића, да ће се и он огласити писмом у којем ће указати на аномалије у српском фудбалу. Доскорашњи репрезентативац Србије и ас… »

Матић о разлозима за повлачење из репрезентације, спас за српски фудбал - Видић

Н1 Инфо пре 6 дана
Фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић огласио се саопштењем у којем наводи разлоге због којих је завршио репрезентативну каријеру. Истовремено је позвао Немању Видића да преузме Фудбалски савез Србије. Матић је у… »

Спавао је са: 2.000 жена, а пред смрт послао сабласну поруку! Био је фудбалско божанство, а онда се одао алкохолу који га је…

Блиц спорт пре 6 дана
На данашњи дан, 25. новембра 2005. године, преминуо је један од најбољих светских фудбалера икада - легендарни . На терену су га сматрали фудбалским божанством, због ненормалног конзумирања алкохола ишао је на пресађивање… »

Отворено писмо Немање Матића: Видић је једино решење за спас српског фудбала

Данас пре 6 дана
Фудбалер Манчестер јунајтеда Немања Матић изјавио је данас да је Немања Видић „решење за спас“ и да је то прави човек за место председника националног савеза. „Сматрам да је својим радом, поштењем, фудбалским… »

Матић: Видић за спас српског фудбала, Вучић треба да га убеди

РТВ пре 6 дана
МАНЧЕСТЕР - Немања Видић на челу Фудбалског савеза Србије (ФСС) је решење за спас српског фудбала, поручио је фудбалер Манчестер Јунајтеда и донедавни репрезентативац Немања Матић. Матић је у отвореном писму позвао и… »

Вести дана »