Милош Теодосић

Трудна Јелисавета у уској хаљини! Глумица показала стомак, а тек ноге да видите! (фото)

Мондо 19.08.2020
Јелисавета Орашанин, која са супругом Милошем Теодосићем чека друго дете, обукла је црвену уску хаљину, а њена заносна фигура је дошла до изражаја! Јелисавета Орашанин, која са супругом Милошем Теодосићем чека друго… »

Стефан Марковић негативан на корону, враћа се тренинзима

Нова 18.08.2020
Стефан Марковић, кошаркаш Виртуса, добио је негативан налаз на коронавирус. Искусни српски плејмејкер и други пут је био негативан приликом тестирања, па ће се ускоро придружити екипи на тренингу, саопштио је клуб из… »

После одмора, повратак послу: Јелисавета у Дрим-тиму

Вечерње новости 13.08.2020
НАКОН краћег летовања у Доброти, са супругом Милошем Теодосићем и једногодишњом ћеркицом Петром, трудна глумица Јелисавета Орашанин се вратила послу. На друштвеним мрежама поделила је фотографију са снимања нове… »

Јелисавета у биковићевом загрљају: Трудна глумица показала стомачић (фото)

Вечерње новости 01.08.2020
ЈЕЛИСАВЕТА Орашанин кроз неколико месеци донеће на свет друго дете, а труднички стомак почео је да се назире. Лепа глумица је данашњи дан провела у друштву свог колеге и пријатеља Милоша Биковића, а њихова заједничка… »

На Сребрном језеру се ове године очекује 150.000 ноћења

Данас 30.07.2020
Прошле године на Сребрном језеру остварено је 100.000 ноћења, а ове очекују бар 50 одсто више од тога. Само од ваучера имаће 20.000 пансионских дана, док је прошле било пет пута мање – свега 4.000. Ове године први пут… »

Не памти се да је тео имао овако дугу косу: Србин се појавио у Болоњи и изненадио саиграче изгледом /фото/

Блиц спорт 29.07.2020
Српски кошаркаш Милош Теодосић вратио се клупским обавезама након паузе због пандемије корона вируса. се у Болоњи појавио са нешто измењенијим имиџом, са доста дужом косом чак и за његове услове. Путем Инстаграма су из… »

Венчали се након 4 месеца везе: После свадбе су се одселили у Америку, а ово је истина о браку Јелисавете и Теодосића!

Курир 26.07.2020
Да све што је брзо не мора бити кусо, у шта верује наш народ, сведочи брачни пар Јелисавета Орашанин и Милош Теодосић. Њих двоје су излазили свега четири месеца, а онда су уприличили бајковиту свадбу у једном… »

Свадба по убрзаном поступку, ризична трудноћа и велика одлука које се годинама држе: Ово је истина о браку Јелисавете и Теа…

Блиц 26.07.2020
Иако су се упознали док су били заљубљени у друге партнере, глумица и кошаркаш су на „други поглед” схватили да су суђени једно другом. Да све што је брзо не мора бити кусо, у шта верује наш народ, сведочи брачни пар… »

Ђорђевић довео конкуренцију Теодосићу и Марковићу

Б92 20.07.2020
Амерички бек Џош Адамс нови је кошаркаш Виртуса из Болоње. Адамс је током дана наговестио, а потом је и сам клуб потврдио његов долазак. Американац се сели у Италију након што је завршио у Шпанији играјући за Уникаху… »

Трудна Јелисавета показала бујни деколте, па се препустила чарима мора

Телеграф 20.07.2020
Глумица је на Инстагаму објавила неколико кратких видеа са одмора. Глумица Јелисавета Орашанин, недавно је објавила да са супругом Милошем Теодосићем очекује друго дете. Иако се након рођења ћеркице Петре јако брзо вратила… »

Вести дана »