Милош Теодосић

Виртус довео новог кошаркаша, биће конкуренција Пефију и Теу

Спортске.нет 20.07.2020
Милош Теодосић и Стефан Марковић добили конкуренцију. Кошаркаш који је био и на радару Партизана, Џош Адамс, ново је појачање Виртуса из Болоње. "Веома сам узбуђен што ћу се прикључити Виртус Сегафредо Болоња… »

Саша Ђорђевић доводи још једног бека

Б92 17.07.2020
Амерички бек Џош Адамс близу је преласка у Виртус Болоњу. Александар Ђорђевић изузетно цени бившег студента универзитета Вајоминг и он би могао да се придружи Милошу Теодосићу и Стефану Марковићу у бековској линији… »

Код Теодосића не може без кошарке, црвено-бели „променили“ спорт

Спортски журнал 14.07.2020
Не може се без баскета у хотелу кошаркашког аса Милоша Теодосића. Воле фудбалери Црвене звезде да крај рада у сали обележе шутирањем на кош, а стручни штаб је одиграо и утакмицу – четири на четири. Екипа у којој су… »

Све спремно за долазак Звезде на Дивчибарама, погледајте где ће шампион тренирати

Спортски журнал 11.07.2020
Све је спремно за долазак Црвене звезде на Дивчибаре. Шампион Србије користиће на планини терен у склопу хотела „Црни врх“. Изабраници Дејана Станковића неће трошити време између тренинга и одмора. Црвено-бели крећу у… »

Звезда без промене плана припрема: Дивчибаре, па Врњачка Бања

Спортски журнал 04.07.2020
Страх од ширења коронавируса у екипи натераће поједине клубове да не тренирају ван сопствених база у летњем периоду и не оду на планину, али за сада у тој групи није Црвена звезда. Са Маракане су саопштили да план припрема… »

У овом двориштанцету је Тео провео детињство: Пазарио је и нови стан, у луксузној згради у Ваљеву

Телеграф 28.06.2020
Ваљево је његова база, кућа, родни град из ког је пошао у свет. "Кад завршим каријеру, нећу мрдати из Србије и Ваљева", рекао је једном приликом Тео. Милош Теодосић (33) рођен је 19. марта 1987. године у Ваљеву, где је… »

Ево како је стварно било пред јелисаветино и теово венчање! Глумица показала до сад невиђени снимак славља! (видео)

Курир 27.06.2020
Глумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш Милош Теодосић прославили су трећу годишњицу брака. На њеном Инстаграм профилу поред емотивне фотографије тим поводом освануо је и до сада никад виђен снимак - лудог славља које се… »

(Видео) До сада невиђени снимак: Јелисавета на годишњицу брака обелоданила шта се дешавало у дому Милоша Теодосића пред…

Блиц 26.06.2020
Јелисавета Орашанин и Милош Теодосић јуче су прославили трећу годишњицу брака, а глумица је поделила видео снимак настао на дан њихове свадбе, који јавност до сада није имала прилику да види. Милош Теодосић се пре… »

Предивна фотографија: Јелисавети и Милошу честитке пристижу са свих страна, а снажну поруку послала и Слобода Мићаловић

Блиц 25.06.2020
Глумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш Милош Теодосић јуче су прослављали трећу годишњицу брака, а Јелисавета је објавила фотографију на којој је у страсном загрљају са својом јачом половином и тако обележила један од… »

Тео и Јелисавета славе три године брака

Нова 25.06.2020
Глумица Јелисавета Орашанин и њен супруг, прослављени кошаркаш Милош Теодосић, данас славе трећу годишњицу брака, а тим поводом, она је објавила заједничку фотографију. Недавно је објављено да ће срећни пар добити… »

Вести дана »