Милош Теодосић

"Желимо у Евролигу, позваћемо Бертомеуа у госте"

Б92 пре 19 дана
Италијански великан Виртус Болоња жели да се врати у сам врх европског друштва. После не баш најбољег раздобља у историји Виртуса, некадашњи вишеструки шампион Европе вратио се на кошаркашку мапу. Нови тренер екипе је… »

Пет на пет - Небојша Миловановић: Никад не одустај

Моззарт спорт пре 18 дана
Познати глумац поштује Милоша Теодосића, а навија за Звезду! Наш данашњи гост у рубрици “Пет на пет”, а ускоро и у Хуманитарном тикету у подне, основну школу и гимназију завршио је у Ваљеву. На ФДУ у Београду… »

Савановић: Стефан Марковић оличење српског спорта, играчи као он носили су тим на леђима

Моззарт спорт пре 20 дана
Увек интересантни бивши репрезентативац говорио отворено и без длаке на језику. Ако би учешће Србије на Светском првенству за кошаркаше 2010. сумирали у два потеза, први од њих би свакако био тројка Милоша Теодосића… »

"Више од свега смо желели дете, али то није било изводљиво": Јелисавета и Милош Теодосић открили како су се борили за…

Вечерње новости пре 21 дан
Јелисавета Орашанин са кошаркашем Милошом Теодосићем данас има деветомесечну ћерку Петру. Јелисавета Орашанин са кошаркашем Милошом Теодосићем данас има деветомесечну ћерку Петру. Глумица је за магазин "Хелло"… »

Душко Савановић у другачијем светлу: Наш бивши репрезентативац причао о својим пензионерским данима

Курир пре 21 дан
На београдском Сајму спорта, у отвореном ТВ студију Факултета за спорт Универзитета "Унион - Никола Тесла", са Савановићем смо причали најмање о кошарци. Иако је свеже пензионисан Савановић је по ко зна који пут показао… »

Душко Савановић: Ја сам полусељак, радим на њиви, нисам као ови шминкери

Мондо пре 21 дан
Некадашњи кошаркашки репрезентативац на Сајму спорта причао о скијању, пољопривреди. Ти пољопривредници из кафића, са пластичном кашичицом у устима и еспресо кафом испред себе, ја нисам из те приче... Ја сам на… »

Јелисавета Орашанин се дуго борила да затрудни! Открила кроз шта су прошли она и Теодосић!

Ало пре 21 дан
То нико није знао. Глумица Јелисавета Орашанин пре девет месеци постала је мајка ћерке Петре, чији долазак на свет је обрадовао и поносног оца, кошаркашаи Милоша Теодосића. Тек сада, девет месеци откако је постала мајка… »

Ђорђевић шокирао одлуком у Андори: Оставио Теодосића на клупи, изгубио утакмицу, па онда имао чудно објашњење

Вечерње новости пре 22 дана
Теодосић у другом полувремену није играо јер је то била моја одлука, а и зато што сам желео да тестирам тим, да добијем одговоре од других - објаснио је Ђорђевић своју одлуку. КОШАРКАШИ Виртуса из Болоње су забележили… »

Тео страшно кренуо - 19 поена за 14 минута, а онда га је Сале извео...

Моззарт спорт пре 23 дана
Виртус изгубио у Шпанији... Кошаркаши Виртуса доживели су други пораз у Еврокупу пошто су пали на гостовању Андори - 79:93. Милош Теодосић пружио је још једну одличну партију, убацио 19 поена, али Александар Ђорђевић… »

Теодосићу потребно само 15 минута да покаже магију, а онда га је Ђорђевић извео из игре! (видео)

Ало пре 24 дана
Кошаркаши Виртуса Болоње поражени су на гостовању Морабанк Андоре 93:79! Милош Теодосић је провео на паркету свега 15 минута, а за то време је уписао 19 кошева, три скока и четри асистенције, Стефан Марковић је провео… »

Вести дана »