Приједор

Претреси у више градова, у току хапшење дилера

ИндексОнлине пре 7 сати
БАЊАЛУКА – На подручју Бање Луке, Босанске Градишке и Приједора у току су претреси на више локација, а неколико особа је ухапшено због неовлашћене производње и промета опојних дрога, потврдила је начелница Одељење за… »

Вредне руке повратника: Сточар са грмечких падина оживео похарано имање

Блиц пре 19 сати
На падинама Грмеча, у селу Шурковац где је некада живело више од 500 становника, повратничку част чува Мирко Панџа који је обновио породично имање, изградио сеоски пут и посветио се производњи овчијег и козијег меса… »

Перо и супруга ноћима не спавају: Страхују да би клизиште могло да им кућу одведе у понор

Вечерње новости пре 1 дан
Померање земљишта на приједорској Буковој коси и на путу Сводна - Брезици. НОВЕ падавине покренула су стара клизишта у Приједору и Новом Граду. На Буковој коси код Приједора, поред куће Пере Миочиновића, коју је пре годину… »

Жељко Бувач коначно постаје први тренер

Моззарт спорт пре 2 дана
Босанац један од главних кандидата да наследи Сандра Шварца. Чини се да је дошло време да Жељко Бувач почне самосталну тренерску каријеру. Некадашњи фудбалер Борца и Рудара из Приједора је до априла био члан Ливерпуловог… »

У Приједору испуњено најмање предизборних обећања, а овако је прошао Радојичић

Блиц пре 2 дана
Од укупно 735 обећања која су дали начелници и градоначелници 12 општина и градова у БиХ уочи избора пре три године, до сада је испуњено њих 152, док готово половина датих обећања има велику шансу да буду испуњена до… »

У јавности се веома мало зна о овоме: Тешка агресија и велики пораз Хрватске! Ово је непробојни српски бедем! (видео)

Правда пре 4 дана
На основу Холбрукових предлога и наводно повољних обавештајних процена о слабостима српских снага донета је одлука о ангажовању Хрватске војске у западној Босни. Директива за напад ГС ХВ написана је 17. септембра 1995. године… »

Возач сатима био у бекству: У болници преминуо пешак кога је ударио "ауди"

Блиц пре 4 дана
Особа из Козарске Дубице М.Б. ухапшена је након што је у месту Јошик “аудијем 80” ударила пешака из С.Ћ. из те општине који је ноћас подлегао повредама у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске у… »

Чувају баштину школе дугу скоро два века: На фасади осликавају знамените мештане

Вечерње новости пре 4 дана
У селу Медвеђа, код Трстеника прошле године урадили четири мурала на фасади, а недавно још два. ОСНОВНА школа "Љубивоје Бајић", из мале Медвеђе, код Трстеника, одолела је времену, освајачима и свим реформама у просвети… »

Велики брат у градској управи: Оптужују шефа да их снима кад долазе, одлазе и како су обучени (фото)

Блиц пре 8 дана
Радници запослени у градској управи у Приједору сумњају да је један од њихових руководиоца преузео улогу “великог брата” јер их надгледа путем видеонадзора и злоупотребљава снимке. Ова информација откривена је на данашњој… »

Давио је телефонским каблом и слушалицом ударио у потиљак: Приједорчанин осуђен на три године због покушаја убиства…

Блиц пре 8 дана
Дејан Кнежевић (30) из Приједора данас је у бањалучком Окружном суду осуђен на три године затвора за покушај убиства Александре Перовић, диспечерке “Бањалучког таксија”. Према пресуди, Кнежевић је диспечерку… »

Временска прогноза »

Приједор »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
12 ˚C
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
5˚ / 14˚
недеља
Киша повремено
Киша повремено
5˚ / 14˚

Вести дана »