Приједор

Црно-бели приједор Капитен добио књигу од навијача за рођендан, а да видите чему се обрадовао Тринкијери /фото/

Блиц спорт 06.10.2019
Вец трећу годину Приједорчани долазе на дан утакмице Партизана у Лакташе и кошаркашима доносе поклоне. Прошле године су то биле мајице са ликом Душка Радовића и цитатом „није увијек лако, али је увијек лијепо". Ове… »

Негативан природни прираштај у Приједору: Град напуштају породице са четворо и више деце

Блиц 04.10.2019
Вишечланим породицама је неопходна већа помоћ како би се зауставио њихов одлазак у иностранство те је низом мера потребно постаћи младе да рађају више деце, сматрају из Удружења родитеља са четворо и више деце… »

Уколико знате овог мушкарца обавезно позовите полицију

Блиц 04.10.2019
Полицијска управа Приједор позива све грађане да уколико препознају или имају информације о особе са фотографије да о томе обавесте најближу полицијску станицу или да то пријава позивом нс на број 122. Особу са фотографије… »

Нова већина одлучила: Смењене директорке Дома здравља и вртића "Радост" у Приједору

Блиц 03.10.2019
Славица Поповић смењена је са места директора Дома здравља Приједор. За њену смену вечерас је гласало 19 одборника Скупштине града Приједора који чине нову скупштинску већину, док је 10 одборника било против. Поповићева… »

Не дају директорку: Радници вртића у Приједору незадовољни због најављених смена, најављују и штрајк

Блиц 03.10.2019
Радници приједорског вртица “Радост” окупили су се испред зграде градске управе како би показали незадовољство због најављене смјене директорке ове установе Гордане Јекић. Окупило се њих 45, а сада су пуштени да уђу у… »

Алија је затекао супругу у кревету са љубавником, па их измасакрирао: Убио их је са 54 ударца секиром и ножем, а сад каже да…

Курир 03.10.2019
Алија Хрустић, осуђен на 30 година робије због свирепог убиства супруге и њеног љубавника код Приједора, изјавио је у Врховном суду РС да кобног дана није планирао да убије своју супругу. "Жену не бих никада убио, с њом сам… »

Босанац затекао жену са љубавником, убио их са 54 ударца секиром, па рекао да није планирао

Телеграф 02.10.2019
Хрустић је првостепеном пресудом приједорског Окружног суда осуђен на 35 година затвора, да би му у другостепеном Врховни суд РС смањио казну на 30 година. Алија Хрустић, осуђен на 30 година робије због свирепог убиства… »

Виолета Божовић: Књижевни Оскар уз Танго под кишобраном

Пресс 01.10.2019
Наша позната књижевница Виолета Божовић освојила је књижевног Оскара у организацији светске литерарне Академије којом преседава председник светске Уније песника, г.дин Трандафил Симпетру. Награда јој је уручена овог 28… »

Убио полицајца, ножем убо оца: Марко Шабић негирао кривицу, у време напада био урачуњив

Блиц 01.10.2019
Марко Шабић (44) из Горње Равске код Приједора у време напада на свог оца Веселка и полицајца Слађенка Тубина био је урачуњив. То је утврђено вештачењем оптуженог, које је недавно достављено Републичком тужилаштву… »

Не заборављамо наше добротворе

Вести онлине 30.09.2019
Дугогодишњи штићеник нашег Хуманитарног моста Михајло Кукић из Приједора протеклих дана стигао је у Београд на редовну здравствену контролу, а његов отац Миленко није пропустио прилику да наврати до редакције „Вести“… »

Временска прогноза »

Приједор »
субота
Слаба киша
Слаба киша
7 ˚C
уторак
Киша
Киша
2˚ / 7˚
среда
Делимично облачно
Делимично облачно
-1˚ / 4˚

Вести дана »