Ватерполо

Капитен Србије: Дајте подршку младима, одмажете им таквим питањима!

Мондо пре 1 дан
"Вредни су као и ми кад смо 2009. године изашли пред само троје новинара, који су нас испратили у Рим, нико ништа није очекивао, а ми се вратили са златом", казао је Филип Филиповић. "Вредни су као и ми кад смо 2009. године… »

Шта од спорта нуде телевизије? Партизан чека Задар, доста тениса и италијанског фудбала!

Телеграф пре 1 дан
Погледајте шта од спортских догађаја можете да гледате у директном преносу. Први дан викенда богат је спортским догађајима, а на располагању су вам кошарка, фудбал, одбојка , тенис и ватерполо. У фокусу је меч Партизана и… »

Србину дража Црна Гора од Хрватске, разлог је једноставан

Ало пре 18 сати
Српски ватерполиста Сава Ранђеловић истакао је да ће у мечу за треће место Евроспког првенства бодрити Црну Гору против Хрватске. "У финалу навијам за Шпанце, а у борби за бронзу за Црногорце. Не зато што су нам Црногорци… »

Филиповић: Италијани нас избегавају, знам шта им значи меч са Србијом

РТС пре 23 сата
Капитен ватерполо репрезентације Србије Филип Филиповић рекао је да утакмица са Италијанима за пето место на Европском првенству знатно више од тога и истакао да се нада сусрету два тима и на Олимпијским играма у Токију… »

Капитен српских ватерполиста о смени генерација, притиску јавности и Токију: Подржите играче који долазе

Вечерње новости пре 24 сата
Већ осећају довољно велику одговорност за оно што следи. Молим вас имајте поверења у младе – истиче Филип Филиповић. ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА “НОВОСТИ”: БУДИМПЕШТА СРБИЈА има ватерполо будућност и после одласка… »

Курир у Будимпешти! Српски ватерполисти: Чудно је да играмо за пето место, Токио је наш крајњи циљ! (курир ТВ)

Курир пре 23 сата
Ватерполо репрезентација Србије ће у недељу од 16х играти за пето на Европском првенству у Будимпешти против селекције Италије. Од специјалног извештача Курира из Будимпеште - Гојка Филиповића Пред меч са " азурима" своја… »

Филиповић обећава да ће играчи дати тренутни максимум против Италије

Ало пре 23 сата
Ватерполисти Србије играју против Италије сутра од 16 сати. Капитен ватерполо репрезентације Србије Филип Филиповић рекао је да сутрашња утакмица са Италијанима за пето место на Европском првенству знатно више од тога и… »

Филип Филиповић "отворио душу": О смени генерације, актуелном тренутку српског ватерпола...

Телеграф пре 24 сата
О свему важном било је речи са капитеном. Српски ватерполисти уздигнута чела иду са Европског првенства, а нису узели ниједну медаљу: то могу само Делфини! Од навијача које су навикли само на успехе, низали злата са највећих… »

Филиповић: Дуго нисмо играли са Италијанима, избегавају нас

Србија данас пре 23 сата
Србија меч за пето место игра сутра од 16 часова. Капитен ватерполо репрезентације Србије Филип Филиповић рекао је да сутрашња утакмица са Италијанима за пето место на Европском првенству знатно више од тога и истакао да се… »

Филиповић: Италијани нас избегавају, надам се сусрету у Токију

РТВ пре 24 сата
БУДИМПЕШТА - Капитен ватерполо репрезентације Србије Филип Филиповић рекао је да сутрашња утакмица са Италијанима за пето место на Европском првенству знатно више од тога и истакао да се нада сусрету два тима и на Олимпијади… »

Вести дана »