Moto berza

Scorpion predstavio novu Exo-R1 Carbon Air kacigu

Moto berza 02.12.2019
Svoj štand na EICMA sajmu u Milanu imala je i kompanija Scorpion, koja je iskoristila najvažniji događaj u godini da otkrije svoje novitete. Posebnu pažnju je privukla nova Exo-R1 Carbon Air trkačka kaciga. Radi se o modelu testiranom u… »

Legenda moto sporta dobila muzej u svom rodnom gradu

Moto berza 02.12.2019
Kada je u pitanju gran pri trkanje, status najveće legende zasigurno ima Đakomo Agostini. Sa 15 osvojenih titula i 123 pobede, uz 18 italijanskih naslova i 10 pobeda na čuvenoj Isle of Man TT trci, potreban je čitav jedan muzej da se izlože svi ti… »

Novi BMW ’’bokser’’ je inspirisan prošlošću

Moto berza 02.12.2019
BMW je otkrio nove detalje o nedavno razvijenom dvocilindarskom „bokser“ agregatu, zvezdi čak četiri Motorrad koncepata predstavljenih tokom protekle godine, a koje ćemo vrlo verovatno videti u proizvodnoj formi. Nazvan „veliki Bokser“, ovaj… »

Kymco otkrio svoj električni ’’nejked’’ na EICMA sajmu

Moto berza 29.11.2019
Kymco je na EICMA sajm s ponosom predstavio novi RevoNEX, električni „nejked“ motocikl koji bi u prodaji trebalo da se nađe 2021. godine. Ova „pametna“mašinam dolazi sa prenosom, ali se u urbanim uslovima može voziti isključivo u drugoj… »

Kawasaki ZZR1400 uskoro odlazi u istoriju

Moto berza 28.11.2019
Kawasaki je saopštio da se ZZR1400 više neće prodavati nakon 2020, 14 godina nakon što je prva generacija ovog modela ugledala svetlost dana. ZZR1400 je bio deo generacije ludačkih „projektila“ velike zapremine, koja je nastavila tamo gde su… »

Sportec M9 RR – za uživanje u vožnji i vrhunske performanse

Moto berza 28.11.2019
Metzeler Sportec M9 RR pneumatik je naslednik višestruko nagrađivanog Sportec M7 RR modela, koji se još uvek smatra reperom u supersport segmentu. Sportec M9 RR je bez ikakve sumnje dugo očekivani novitet za sve supersport vozače kojima je Sportec M7… »

Shoei noviteti na EICMA sajmu

Moto berza 27.11.2019
Renomirani proizvođač kaciga, kompanija Shoei, imala je šta da pokaže na milanskom salonu. Shoei je nedavno najavio novu „neoklasičnu” seriju kaciga, koje karakteriše savremena udobnost i funkcionalnost, uz prepoznatljiv dizajn. Kao deo pomenute… »

Potvrđen Ducati V4 Superleggera

Moto berza 27.11.2019
Naziv Superleggera je postala odrednica najegzotičnijih modela iz Ducati game, a kako stvari stoje, uskoro nas čeka novi član ove ekskluzivne porodice. U pitanju je Ducati V4 Superleggera. Samo ime znači „super lako“, što u praksi znači da nas… »

Rosi u Mercedesu, Hamilton na Yamahi!

Moto berza 26.11.2019
Sada je i zvanično: Valentino Rosi će provozati bolid Formule 1, dok će Luis Hamilton sesti za upravljač MotoGP mašine italijanske legende. Ova zamena će biti obavljena 9. decembra, na stazi u Valensiji. Rosi će provozati Hamiltonov Mercedes AMG… »

Svi Benelli noviteti EICMA sajma

Moto berza 25.11.2019
Novi Benelli modeli, predstavljeni na sajmu u Milanu, naglašavaju velike ambiciji novih vlasnika iz Azije. Čuveni italijanski brend, čija sudbina je u jednom trenutka izgledalo veoma crno, sada ima izuzetno raznovrsnu ponudu motocikala, sa kojima želi… »

Moto berza, najnovije vesti »

Kawasaki sprema novi KLX 700?

Moto berza pre 1 dan