Moto berza

Policija u Dubaiju dobila flotu Panigale V4 R motocikala

Moto berza 04.12.2019
Policija u Dubaiju može da se pohvali najžešćom flotom motocikala koju ste videli. Naime, tamošnja policija je nedavno dobila 8 novih Ducati Panigale V4 R motocikala. Za one koji ne znaju, Panigale V4 R je model takmičarski model koji Ducati koristi… »

Imatra – luda trkačka staza, koja se i danas koristi

Moto berza 03.12.2019
MotoGP se naredne godine vraća u MotoGP i to na novoj stazi Kimiring. Poslednja trka gran pri šampionata je u ovoj zemlji vožena 1982, kada je najbolje vozače sveta ugostila Imatra. U pitanju je, i za tadašnje uslove, zahtevna staza, a nije bilo lako… »

Još detalja o predstojećem Ducati Superleggera V4 modelu

Moto berza 03.12.2019
Već je poznato da će Ducati napraviti Superleggera verziju svog popularnog Panigale V4 motocikla, kao što je to bio slučaj sa prethodna dva superbajka italijanskog brenda. I mada se šuškalo da bi mogli da vidimo novi model na EICMA sajmu, od toga… »

Scorpion predstavio novu Exo-R1 Carbon Air kacigu

Moto berza 02.12.2019
Svoj štand na EICMA sajmu u Milanu imala je i kompanija Scorpion, koja je iskoristila najvažniji događaj u godini da otkrije svoje novitete. Posebnu pažnju je privukla nova Exo-R1 Carbon Air trkačka kaciga. Radi se o modelu testiranom u… »

Legenda moto sporta dobila muzej u svom rodnom gradu

Moto berza 02.12.2019
Kada je u pitanju gran pri trkanje, status najveće legende zasigurno ima Đakomo Agostini. Sa 15 osvojenih titula i 123 pobede, uz 18 italijanskih naslova i 10 pobeda na čuvenoj Isle of Man TT trci, potreban je čitav jedan muzej da se izlože svi ti… »

Novi BMW ’’bokser’’ je inspirisan prošlošću

Moto berza 02.12.2019
BMW je otkrio nove detalje o nedavno razvijenom dvocilindarskom „bokser“ agregatu, zvezdi čak četiri Motorrad koncepata predstavljenih tokom protekle godine, a koje ćemo vrlo verovatno videti u proizvodnoj formi. Nazvan „veliki Bokser“, ovaj… »

Kymco otkrio svoj električni ’’nejked’’ na EICMA sajmu

Moto berza 29.11.2019
Kymco je na EICMA sajm s ponosom predstavio novi RevoNEX, električni „nejked“ motocikl koji bi u prodaji trebalo da se nađe 2021. godine. Ova „pametna“mašinam dolazi sa prenosom, ali se u urbanim uslovima može voziti isključivo u drugoj… »

Kawasaki ZZR1400 uskoro odlazi u istoriju

Moto berza 28.11.2019
Kawasaki je saopštio da se ZZR1400 više neće prodavati nakon 2020, 14 godina nakon što je prva generacija ovog modela ugledala svetlost dana. ZZR1400 je bio deo generacije ludačkih „projektila“ velike zapremine, koja je nastavila tamo gde su… »

Sportec M9 RR – za uživanje u vožnji i vrhunske performanse

Moto berza 28.11.2019
Metzeler Sportec M9 RR pneumatik je naslednik višestruko nagrađivanog Sportec M7 RR modela, koji se još uvek smatra reperom u supersport segmentu. Sportec M9 RR je bez ikakve sumnje dugo očekivani novitet za sve supersport vozače kojima je Sportec M7… »

Shoei noviteti na EICMA sajmu

Moto berza 27.11.2019
Renomirani proizvođač kaciga, kompanija Shoei, imala je šta da pokaže na milanskom salonu. Shoei je nedavno najavio novu „neoklasičnu” seriju kaciga, koje karakteriše savremena udobnost i funkcionalnost, uz prepoznatljiv dizajn. Kao deo pomenute… »