Moto berza » Vesti dana

http://www.moto-berza.com/

Moto berza

Ducati predstavio motocikl u čast Nikija Hejdena

Moto berza pre 26 dana
Povlačenje Hejdenovog broja iz MotoGP-a tokom vikenda u Ostinu nije bila jedina čast ukazana tragično preminulom šampionu. Ducati je u čast „Kentaki Kida“ predstavio specijalni motocikl. Ovaj unikatni Ducati Panigale V4 je delo ljudi iz MotoCorsa divizije, a cilj je bio prikazati kako bi... »

Novi Suzuki DR 1000 ’’uhvaćen’’ na testiranju

Moto berza pre 27 dana
Od ranije je poznato da Suzuki želi da na tržište lansira novu dual-sport mašinu veće kubikaže, koja bi mogla da oživi DR Big ime. Sada stižu prve vesti o tome da je nova mašina „uhvaćena“ tokom testiranja (čini se da je u pitanju Italija), tako da konačno imamo uvid u izgled nove... »

Šta bi bilo kad bi bilo: Aprilia Tuareg 900

Moto berza pre 28 dana
Kada pogledamo u Aprilijinu ponudu, ona je poprilično "mršava", jer brend na raspolaganju ima svega jedan par modela sa V4 agregatom i još jedan par sa "v-twin" jedinicom od 900 kubika. Sređeni modeli srednje kategorije, Shiver 900 i Dorsoduro 900, su predstavljeni 2017, ali nisu zvezde... »

Honda razvija novu revolucionarnu kacigu

Moto berza pre 31 dan
Prvo je bio mehanički ključ, onda električni, zatim je ključ dobio mikročip, a sada bi zaštita vašeg motocikla trebalo da dobije potpuno novu dimenziju. Naime, Honda radi na novoj kacigi, koja bi imala sistem prepoznavanja lica. Sam sistem je sličan sistemu paljenja bez ključa, koji je... »

Harley-Davidson sada prima porudžbine za Livewire

Moto berza 18.04.2019
Počelo je naručivanje novog Harley-Davidson Livewire električnog motocikla, a prve isporuke se očekuju tokom jeseni. Što se cene tiče, početna iznosi oko 33.500 evra. Kako navodi američki gigant, očekuje se veliko interesovanje, pogotovo što Harley na početku nudi ograničen broj modela,... »

Revival Birdcage – koncept sa novim BMW ’’bokser’’ agregatom

Moto berza 16.04.2019
Radionica “American Revival Cycles” je na događaju u Teksasu prošle sedmice, prestavila jednu izuzetno zanimljivu kreaciju. To je Revival Birdcage, ručno napravljeni motocikl, omaž mašinama nemačkog trkača Ersta Henesa iz dvadesetih godina prošlog veka. Ova kreacija je posebno... »

Prodaja motocikala u Evropi porasla u 2018.

Moto berza 16.04.2019
I dok prodaja motocikala u SAD nastavlja da beleži pad, to očigledno nije slučaj u drugim delovima sveta, posebno ne u Evropskoj Uniji. Prema podacime Evropske asocijacije proizvođača motocikala (ACEM) broj novoregistrovanih motocikala u 2018. je za gotovo 10% veći u poređenju sa prethodnom... »

HJC lansirao novu Captain America kacigu

Moto berza 15.04.2019
2016. godine, HJC je lansirao tri Marvel grafike: IS 17 Iron Man, CL-17 Punisher i CL-17 Captain America. Od tada do danas je još 11 novih Marvel kaciga lansirano, a svaka je, čini se, donosila, impresivniji dizajn. Sada stiže najnovija verzija Captain America kacige i moramo priznati da izgleda... »

Spreman za trkanje: KTM 950 SE po meri

Moto berza 13.04.2019
U rukama iskusnog i smelog vozača, ovaj po meri sređeni KTM 950 postaje izuzetno snažna mašina. Zasnovan je na Super Enduro modelu, do kog uopšte nije lako doći, pa zato ne čudi što ne viđamo mnogo "custom" mašina zasnovanih na ovoj mašini. Ovaj koji vidite na fotografijama dolazi iz... »

Još glasina o novoj Yamahi R1

Moto berza 12.04.2019
Još jedna sedmica, još novih glasina o narednoj generaciji Yamaha YZF-R1 motocikla. Kad kažemo "nova generacija", mislimo na model za proizvodnu 2021, kada na snagu stupaju novi Euro5 emisioni standardi. Ako je verovati tim glasinama, na pomenutom modelu nas čeka novi redni četvorocilindarski... »

©2019 Netmark d.o.o.