Moto berza

Kawasaki sprema novi KLX 700?

Moto berza pre 2 dana
Kawasaki bi uskoro mogao da razmrda segment avanturističkih modela srednje kategorije, lansiranjem svog novog KLX 700 motocikla. Poslednja istinski avanturistička mašina japanske kompanije bila je KLR 650, ali se ona ne proizvodi već nekoliko godina… »

Lazaret LM 410 – ludi kvad od 100.000 evra

Moto berza pre 3 dana
Ovaj pomalo ludi „kvad“, kog pokreće litarski agregat sa Yamahe R1, je LM 410, najnovija kreacija Francuza Lidovika Lazareta. LM 410 je poslednja u nizu ekstremnih mašina ovog francuskog dizajnera. Njegov prethodni model je privukao ogromnu pažnju… »

Yamaha dobitnih prestižne iF dizajnerske nagrade

Moto berza pre 7 dana
Yamaha je po sedmi uzastopni put dobila prestižnu „iF“ dizajnersku nagradu. Ovo priznanje je ponela za svoje Tenere 700 motocikl, kao i za YNF (Yamaha Next Field)-01 koncept. Tenere 700 je avanturistički „turer“, urađen u najboljoj tradiciji… »

Piaggio osvežio svoj Medley skuter za 2020.

Moto berza pre 8 dana
Sređeni Piaggio Medley skuter je u planu za 2020. godinu, a prema dostupnim informacijama čeka nas novi, sportskiji izged, kao i više prtljažnog prostora. Novi motocikl ima vodom hlađeni četvorotaktni „i-get“ agregat, zapremine 125 kubika… »

Yamaha najavila električni agregat od 270 KS

Moto berza pre 8 dana
Yamaha Motor je objavila da je počela da prima narudžbine za svoju liniju električnih agregata visokih perfomansi. Ovi agregati su dizajnirani da pokreć automobila, ali i ostala električna vozila. Možda izgleda malo, ali ova jedinica može da… »

CF Moto i Camso zimska akcija

Moto berza pre 9 dana
U CF Moto prodajnoj mreži počela je akcija koja će trajati do kraja Februara a tokom koje će određene modele vozila će biti moguće kupiti u paketu sa gusenicama po značajno nižim cenama. Opšte je poznato da su ATV i Side by Side vozila ne samo… »

Harley-Davidson CVO Road Glide skuplji od Audija A4

Moto berza pre 9 dana
40.000 dolara, odnosno oko 37.000 evra je svakako dobarbudžet za kupovinu novog vozila. Kući možete da odete u novom Audiju A4, Jeep Wrangler modelu, ili čak RC automobilu kompanije Lexus. Ali ako više volite dva točka, za taj novac možete da… »

Poznate specifikacije nove Bimote Tesi H2

Moto berza pre 9 dana
Bimota je tokom svog postojanja imala dosta uspona i padova, nekoliko puta bila blizu odlaska u istoriju, ali je svaki put iznova spasavana. Poslednji put, spasilac je bio japanski Kawasaki. Gigant iz „zemlje izlazećeg sunca“ je kupio 51% akcija… »

Ovo su patentni crteži nove Suzuki Hayabuse

Moto berza pre 10 dana
Već više od godinu dana je nemoguće kupiti novu Suzuki Hayabusu u Evropi, a razlog za to je činjenica da legendarni motocikl nije uspeo da ispuni Euro 4 standard. Međutim, nije smak sveta, jer inžinjeri japanske kompanije rade na kompletno sređenoj… »

Cagiva se vraća na tržište naredne godine

Moto berza pre 11 dana
Kultna Cagiva se vraća na tržište naredne godine, a MV Agusta, u čijem je vlasništvu poznati brend, ima interesantne planove za njenu budućnosti. Naime, MV Agusta želi da ponovo lansira Cagivu kao „električni urbani“ brend. Italijanska marka… »