Moto berza » Vesti dana

http://www.moto-berza.com/

Moto berza

Revival Birdcage – koncept sa novim BMW ’’bokser’’ agregatom

Moto berza pre 5 dana
Radionica “American Revival Cycles” je na događaju u Teksasu prošle sedmice, prestavila jednu izuzetno zanimljivu kreaciju. To je Revival Birdcage, ručno napravljeni motocikl, omaž mašinama nemačkog trkača Ersta Henesa iz dvadesetih godina prošlog veka. Ova kreacija je posebno... »

Prodaja motocikala u Evropi porasla u 2018.

Moto berza pre 5 dana
I dok prodaja motocikala u SAD nastavlja da beleži pad, to očigledno nije slučaj u drugim delovima sveta, posebno ne u Evropskoj Uniji. Prema podacime Evropske asocijacije proizvođača motocikala (ACEM) broj novoregistrovanih motocikala u 2018. je za gotovo 10% veći u poređenju sa prethodnom... »

HJC lansirao novu Captain America kacigu

Moto berza pre 6 dana
2016. godine, HJC je lansirao tri Marvel grafike: IS 17 Iron Man, CL-17 Punisher i CL-17 Captain America. Od tada do danas je još 11 novih Marvel kaciga lansirano, a svaka je, čini se, donosila, impresivniji dizajn. Sada stiže najnovija verzija Captain America kacige i moramo priznati da izgleda... »

Spreman za trkanje: KTM 950 SE po meri

Moto berza pre 8 dana
U rukama iskusnog i smelog vozača, ovaj po meri sređeni KTM 950 postaje izuzetno snažna mašina. Zasnovan je na Super Enduro modelu, do kog uopšte nije lako doći, pa zato ne čudi što ne viđamo mnogo "custom" mašina zasnovanih na ovoj mašini. Ovaj koji vidite na fotografijama dolazi iz... »

Još glasina o novoj Yamahi R1

Moto berza pre 9 dana
Još jedna sedmica, još novih glasina o narednoj generaciji Yamaha YZF-R1 motocikla. Kad kažemo "nova generacija", mislimo na model za proizvodnu 2021, kada na snagu stupaju novi Euro5 emisioni standardi. Ako je verovati tim glasinama, na pomenutom modelu nas čeka novi redni četvorocilindarski... »

Akrapovič – sve što niste znali o čuvenom brendu

Moto berza pre 10 dana
Akrapovič – ime koje ste sigurno nekada čuli ili pročitali na izduvnom sistemu nekog motocikla, dok logo kompanije možete videti u brojnim šampionatima širom sveta, kako onima na dva, tako i na četiri točka. Kada je Lorenco 2015. osvojio MotoGP naslov, bila je to 15. šampionska titula za... »

Velika četvorka oblikuje budućnost električnog segmenta

Moto berza pre 11 dana
Segment električnih motocikla počinje da sazreva, a dokaz za to je najnovija vest koja stiže iz Japana. Naime, Honda, Kawasaki, Suzuki i Yamaha zajedno rade na stvaranju standarda za motocikle na struju. Velika četvorka će napraviti konzoricijum koji će zajedno raditi na stvaranju... »

HJC predstavio novu RPHA 70 ST Wolverine kacigu

Moto berza pre 11 dana
Južnokorejski proizvođač kaciga, kompanija HJC, predstavila je novu varijanu svoje RPHA 70 ST kacige. HJC RPHA 70 ST je model namenjen premošćavanju jaza između sportskih i "sport touring" kaciga, pa je tako jedna od retkih "sport touring" kaciga sa sertifikatom Svetske moto federacije (FIM).... »

CF MOTO hedonistički vikend

Moto berza pre 12 dana
Pored organizovane zajedničke vožnje kroz predivne predele stare Hercegovine učesnici će imati priliku da na specijalno pripremljenom poligonu probaju neke od modela CF Moto vozila. Na ovom događaju biće predstavljeni novi modeli CF Moto ATV i SSV vozila. PROGRAM: Petak 12h- okupljanje i... »

Dainese bi mogao da dobije novog vlasnika

Moto berza pre 12 dana
Uprkos izjavama iz kompanije da nema planova o prodaji, glasine da će Dainese dobiti novog vlasnika su sve češće mogu čuti. Prema informacijama koje stižu iz Italije, bahreinski investicioni fond Investcorp, koji je većinski vlasnik ovog proizvođača, želi da proda svoj vlasnički udeo.... »

©2019 Netmark d.o.o.