Moto berza

Harley-Davidson lansirao novi LiveWire brend

Moto berza pre 5 dana
U nameri da se pozicionira na tržištu električnih motocikala, Harley-Davidson je lansirao novi brend. Zanimljivo je će on nositi naziv LiveWire, prema prvom Harley-Davidson modelu na struju, lansiranom 2019. godine. Uprkos tome što je američka… »

Augmentovana realnost donosi Ducati Monster bliže vama

Moto berza pre 5 dana
Zahvaljujući tehnologiji augmentovane realnosti (AR), ljubitelji Ducati brenda sada imaju priliku da izbliza upoznaju novi Monster model italijanskog proizvođača. Monster Experience AR omogućuje zaljubljenicima u dva točka da u bilo kom trenutku… »

Akrapovič slavi 30 godina postojanja

Moto berza pre 6 dana
Kompanija Akrapovič ove godine slavi tri decenije postojanja, a u čast tog izuzetnog jubileja je spremljen čitav niz specijalnih događaja, uključujući i lansiranje novih ograničenih serija proizvoda. Na sajtu proizvođača i njegovim društvenim… »

CFMOTO od naredne godine proizvodi KTM 750 modele

Moto berza pre 6 dana
KTM trenutno radi na razvoju nove platforme od 750 kubika, a celokupan poduhvat je deo zajedničkog poslovnog projekta koji austrijski gigant ima sa kineskim proizvođačem motocikala, kompanijom CFMOTO. Prema dostupnim informacijama, kao rezultate ovog… »

Akrapovič Racing Line izduvni sistem za Yamahu MT-09

Moto berza pre 7 dana
Kako navode iz kompanije, u poređenju sa fabričkim, novi izduvni sistem donosi dodatnih 2 KS i 1,3 Nm maksimalnog obrtnog momenta, a najprimetnija razlika je na gornjoj granici broja obrtaja. Za one koji traže još više snage, Akrapovič nudi verziju… »

Nova Yamaha R7 na prvom tizeru

Moto berza pre 10 dana
Ranije ove godine smo doneli vest da Yamaha sprema MT-07 u verziji sa oklopom, a cilj ovog modela biće da se uhvati u koštac sa motociklima poput Aprilije RS 660. Još interesantnije je postalo kada je japanska kompanija registrovala naziv R7 sa… »

Brembo G Sessanta - kočione čeljusti s LED svetlima

Moto berza pre 10 dana
Renomirani proizvođač kočnica, kompanija Brembo, je u čast svog 60. rođendana predstavila svoji novi koncept kočionih čeljusti, nazvan G Sessanta. G Sessanta nisu obične čeljusti visokih performansi, a ono što ih izdvaja od konkurenata je što… »

Novi Aprilia RS125 i Tuono 125 za 2021.

Moto berza pre 10 dana
Uprkos globalnoj pandemiji, Aprilia je bila dosta zauzeta i tokom prošle i tokom ove godine. Nakon prošlogodišnjeg lansiranja RS660, usledili su debiji modela Tuono 660, a nedavno i osveženi RSV4 1100 i Tuono 1100 Međutim, italijanski proizvođač… »

Kako optimizovati Ducati Panigale V4?

Moto berza pre 11 dana
Kako izvući najviše iz novog Ducati Panigale V4 motocikla? Pitanje je teško, ali na svu sreću, imamo prave ljude da na to daju odgovor i pokažu kako. Ducati je najavio objavljivanje serijala od sedam video snimaka, koji će biti dostupni na sajtu… »

Yamaha E01 električni skuter stiže 2022.

Moto berza pre 11 dana
Najnoviji Yamaha patenti otkrivaju planove o serijskoj proizvodnji električnog E01 koncepta. Ovo su značajne vesti za kompaniju iz Ivate, imajući u vidu da linijom japanskog proizvođača dominiraju mašine s tradicionalnim agregatima s unutrašnjim… »