Moto berza

Unutar Motul fabrike – jedinstveno i neponovljivo iskustvo

Moto berza pre 6 dana
Unutar jedne od Motul fabrika otkrivamo kako se u praksi postiže jedna od stavki koje kompanija navodi kao svoju misiju, a to je “izvanredna lubrikacija”. Fabrika u Ver-sir-Marnu, pariskom predgrađu, obezbeđuje proizvode za kupce na evropskom… »

Droog 014 Moto - kul skrembler za koji nikada niste čuli

Moto berza pre 6 dana
Da je Droog Moto 014 osoba, bio bi 220 cm visoki bokser iz budućnosti, a sam motocikl izgleda kako dizajniran za set filma “Pobesneli Maks”. I moramo da vam kažemo – sviđa nam se! Ukratko, da Hondu Grom neko osudi na 10 godina robije, a da tokom… »

Kawasaki otkrio novi Ninja 650 model za 2020.

Moto berza pre 6 dana
Kawasaki je svoj popularni Ninja 650 model sredio za 2020, a sposobni motocikl sada uz pristojne performanse nudi i savremene dodatke poput instrument table poslednje generacije, mogućnost povezivanje preko Bluetooth-a i novi stilski izgled. Ninja 650 je… »

Prodaju se moto suveniri pevača benda Prodidži

Moto berza pre 7 dana
Lične stvari koje su pripadale frontmenu benda Prodidži, Kitu Flintu, uskoro će se naći na aukciji, a među njima ima trkačkih odela i motocikala. Pevač koji je sebi oduzeo život u martu ove godine, bio je veliki ljubitelj dva točka, a često je… »

Stigao je novi Triumph Street Triple 765 RS

Moto berza pre 7 dana
Tu je, novi Triumph Street Triple RS 765, u osveženom izdanju koje predstavlja kombinaciju ažuriranog izgleda i mehaničkih poboljšanja. Kao što je najavljeno, motocikl ima isti agregat kao i nedavno predstavljeni model Daytona Moto2 765, što znači… »

CF Moto spremio novi SR 250

Moto berza pre 8 dana
Nakon nekoliko “teaser” video snimaka i špijunskih fotografija, CF Moto je predstavio novi SR 250. Ovaj sportski motocikl je zasnovan na NK 250 modelu, a njegovo lansiranj se čeka još od maja, kada je kineska kompanija otkrila prototip. I mada nije… »

Yamaha otkrila novi MT-03

Moto berza pre 8 dana
Yamaha je predstavila osveženu verziju svog A2 modela srednje kategorije. Reč je o MT-03, koji dolazi sa odrađenim poboljšanjima kada je reč o ogibljenju i stilskom izgledu. Najveća novina je novi dualni far, koji je čitavom prednjem delu dao… »

Suzuki predstavio superbajk liniju za 2020.

Moto berza pre 11 dana
Bez previše pompe, Suzuki je otkrio liniju superbajk modela za narednu godinu. Tu su nove boje i grafike, uz neka poboljšanja, ali su motocikli uglavnom ostali nepromenjeni u poređenju još uvek aktuelnim modelim. Više promena možemo očekivati kada… »

MV Agusta obezbedila novac za narednih 5 godina

Moto berza pre 12 dana
Važne vesti stižu iz Varezea, jer je MV Agusta saopštila da je obezbedila finansijska sredstva za novi petogodišnji poslovni plan. Italijanski brend je takođe saopštio određene promene u vrhu kompanije, od kojih je možda najvažnija da je Đovani… »

SuperSoco stigao u MotoGP

Moto berza pre 13 dana
SuperSoco CUx je hitar, zelen, pristupačan i zabavan! Savršen izbor za vožnju po gradu, ili u ovom slučaju, za vožnju po Moto3 “padoku”. Bar kada je Albert Arenas u pitanju. Na dan trke, timovi i navijači širom sveta dele uzbuđenje i strast… »