Осим Ситија, сви клубови заинтересовани за Ибрахимовића

Бета 31.03.2016

Агент фудбалера Пари Сен Жермена Златана Ибрахимовића рекао је данас да су сви врхунски премијерлигашки клубови заинтересовани за шведског нападача, осим Манчестер ситија.

Ибрахимовићев уговор са Пари Сен Жерменом истиче на крају сезоне, па ће он постати слободан играч. За њега су заинтересовани бројни европски клубови, али не и Манчестер сити.

Тренер Бајерна Пеп Гвардиола ће на лето преузети Сити. Он је једну сезону сарадјивао са Ибрахимовићем у Барселони и нису били у добрим односима.

"Осим Манчестер ситија, кога ће тренирати Пеп Гвардиола, сви велики клубови су нас контактирали", рекао је Ибрахимовићев агент Мино Рајола за Газета дело Спорт.

Он је додао да клуб који ангажује Ибрахимовића може да очекује да ће тај 34-годишњи шведски фудбалер играти на врхунском нивоу још неколико година.

"Уз његову градју, физичку припремљеност и начин размишљања Златан може да игра још пет година. Он има невероватну енергију која се годинама увећава. Кад има времена, он иде у лов. Могу рећи да он није човек, у смислу да људи не могу ни да замисле за шта је све способан", рекао је Рајола.

Агент је навео да су за његовог клијента заинтересовани и италијански клубови и да је Интер послао понуду, али је додао да постоји могућност да Ибрахимовић остане у Пари Сен Жермену.

"Они раде све што могу како би продужили уговор са Ибрахимовићем. Париз је једна од опција", рекао је Рајола.

Ибрахимовић је најбољи стрелац француске лиге у овој сезони са 27 голова. Он је рекао да би на крају сезоне "свашта могло да се догоди", па и да заврши каријеру.

"Остало ми је три месеца уговора са Пари Сен Жерменом и видећемо шта ће се догодити. Велике ствари ће се догодити. Можда ћу се повући. Нико не размишља о тој могућности. Али, волео бих да се повучем из врхунског фудбала док сам још на врху", рекао је Ибрахимовић.

(Бета, 03.31.2016)

Повезане вести »

Кључне речи

Спорт, најновије вести »