Naprednjacima prevelike oči u strahu od Zorana Živkovića

Beta 06.05.2016

Jedan od Vučićevih glasnogovornika Aleksandar Jovičić drznuo se da na vanrednoj konferenciji za medije predsednika Nove stranke Zorana Živkovića nazove "onim koji je sa fantomkama pljačkao i razarao Srbiju". Očigledno je da su Jovičiću, kao i ostatku SNS-u, u strahu prevelike oči, pa im se priviđa ono što ne postoji.

Podsetimo, Zoran Živković u godini najtežoj za Srbiju, kada je brutalno ubijen premijer Zoran Đinđić, sproveo je najuspešniju policijsku akciju "Sablja" tokom koje je nivo kriminala u Srbiji sveden na minimum.

Za razliku od Zorana Živkovića, naprednjački kadar Jovičić može se pohvaliti samo sledećim: stranačkim kolegama koji se u sudskim spisima navode kao saradnici ozloglašenog Zemunskog klana, onima koji su bezobzirno slavili brutalne egzekucije Slavka Ćuruvije i Zorana Đinđića, onima koji su se proslavili osnivanjem fantomskih firmi, kao i onima koji su zatvorske kazne izbegli samo zahvaljujući zastarevanju slučaja.

Aleksandar Jovičić očigledno je toliko zaslepljen strahom da se ne obelodane izvršioci nezakonitog rušenja objekata u Savamali, ali i strahom od Zorana Živkovića koji je najdoslednije od svih raskrinkavao sve nezakonitosti naprednjačkog kartela, pa mu se čak učinilo da je predsednika NOVE  video na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Novoj stranci. Podsećamo, Zoran Živković nije govorio na današnjoj konferenciji, već su to učinili Vesna Rakić-Vodinelić, Alena Bukilić, Aleksandar Stanković, Aleksandar Simić i Uroš Eleković.

Takođe, budući da Jovičić ne zna gde se danas mogu kupiti "fantomke", te iznosi neuke pretpostavke, prosvetlićemo ga. "Fantomke" upotrebljene u današnjem performansu NOVE nisu "ispale iz kofera", kako tvrdi, već su juče kupljene u trgovinskoj radnji u Masarikovoj ulici u Beogradu po ceni od 600 dinara po komadu. Verujemo da će mu ova informacija koristiti, jer je "fantomka" ono što najbolje opisuje kriminalni karakter delovanja njegove družine.

Informativna služba Nove stranke

Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

(Beta, 05.06.2016)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »