Brnabić izviždana u Orašcu: Ivanović: Za nju i Vučića smo fašisti jer smo protiv izdaje Kosova?! Ovo je tek početak, nek dobro znaju! (video)

Pravda 15.02.2019  |  Pravda
Brnabić izviždana u Orašcu: Ivanović: Za nju i Vučića smo fašisti jer smo protiv izdaje Kosova?! Ovo je tek početak…

Masa okupljenih građana na svečanosti povodom dana Srbije u Orašcu izviždala je premijerku Anu Brnabić koja je držala govor. Neki od okupljenih koji su zviždali, osim zastava Srbije nosili su i zastave pokreta "Naši" i "Dveri". Iako je teško reći ko je sve zviždao, predsednik SNP "Naši" Ivan Ivanović kaže da su premijerku izviždali zato što su ona i predsednik države Aleksandar Vučić "najavili izdaju Kosova".

Predsednik Vučić je predhodno otkazao najavljenu posetu Orašcu nakon što su SNP Naši i pisac Marko Vidojković pozvali na demonstracije protiv vlasti. - Obećali smo Aleksandru Vučiću da ćemo ga izviždati, on se nije pojavio u Orašcu nije shvatio da građani imaju svašta da mu poruče. Imali ste priliku da vidite kako se Ana Brnabić ponaša i kako ih pljuje i kako odgovara građanima Srbije. Sve nas je nazivala fašistima, za nju i SNS-ovce svi smo mi

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »