Proslavljeno bogojavljenje u eparhiji budimljansko-nikšićkoj: Joanikije odlikovao osoblje kovid bolnice u Beranama (foto/video)

Večernje novosti 19.01.2021  |  M. S.
Proslavljeno bogojavljenje u eparhiji budimljansko-nikšićkoj: Joanikije odlikovao osoblje kovid bolnice u Beranama…

VLADIKA budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikije dodelio je lekarima i medicinskom osoblju Kovid bolnice pri Opštoj bolnici u Beranama, koja je dugo vremena bila jedina ovid bolnica na severu Crne Gore i podnela i podnosi najveći teret tokom epidemije, najviše odlikovanje Eparhije budimljansko-nikšićke, Zlatnu medalju Svetog velikomučenika i pobedonosca Georgija Prvog stepena.

Medalju je u ime odlikovanih medicinskih radnika primio doktor Milovan Živković, načelnik Infektivnog odeljenja i zahvalio Episkopu Joanikiju, a u ime medicinskog osoblja zahvalila je Dijana Čukić, glavna sestra na Infektivnom odeljenju. Foto: M.Sekulović Treba svaki hrišćanin da vidi koliko je povlašćen, koliku povlasticu ima kada ima priliku da učestvuje na svetim bogosluženjima. Tek kada vidimo kakav je ovaj svet, onda razumemo koliko znači molitva kojom se

Crna Gora »

Ključne reči

Balkan, najnovije vesti »