Krkobabić (PUPS): Podrška Vučića garancija da penzionere u Srbiji čekaju bolji dani

Beta 22.08.2021

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas da ta partija ostaje dosledna stavu da penzije prate plate, a da podrška predsednika Srbije Aleksandra Vučića znači da "penzionere u Srbiji čekaju bolji dani".

"Naš vrednosni stav da penzije prate plate bio je i ostao zapovedni način našeg praktičnog delovanja. Spremnost predsednika Vučića da nas podrži u tome je garancija da penzionere Srbije čekaju bolji dani", rekao je Krkobabić na sednici Glavnog odbora partije u beogradskom centru "Sava".

Nakon partijskog Karavana "Srbijo, i ovo je Srbija", Krkobabić je ocenio da su 134 opštinska i gradska odbora te partije sa 110 odbornika u lokalnim samoupravama širom Srbije, kao i odborničke grupe u velikim gradovima "akciono osposobljeljni i u završnoj fazi priprema za izbore na svim nivoima".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na sednici Glavnog odbora PUPS, osvrćući se na reči Krkobabića, da će se lično zalagati "da penzije prate rast zarada u javnom sektoru u najvećoj meri u kojoj je to moguće".

(Beta, 08.22.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Ekonomija, najnovije vesti »