Predsednik Egipta posetio Srbiju Vučić i Al Sisi u prijateljskom razgovoru najavili brojne projekte za Srbiju, potpisani važni memorandumi i deklaracije (foto/video)

Alo 20.07.2022
Predsednik Egipta posetio Srbiju Vučić i Al Sisi u prijateljskom razgovoru najavili brojne projekte za Srbiju, potpisani…

Predsedniku Arapske Republike Egipat, Abdel Fatahu al Sisija, koji je doputovao u zvaničnu posetu našoj zemlji, danas je priređen svečani doček ispred Palate "Srbija", nakon čega je imao sastanak sa svojim domaćinom, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Predsednik Al Sisi stigao je ispred Palate Srbija, gde ga je dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Intoniranjem himni Egipta i Srbije počeo je doček ispred Palate Srbija, gde je predsednik Vučić dočekao egipatskog lidera Al Sisija. Alo.rs 11:18 Alo.rs 10:25 Alo.rs 13:09 Alo.rs 12:46 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Egipatski i srpski predsednik su se pozdravili i sa članovima Vlade i delegacija koji su stajali naspram počasnog voda.

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »