"Smartom" iz Vrnjačke Banje, na sahranu kraljice Lažni službeni nalog izazvao lavinu na društvenim mrežama, Radović odgovorio zlonamernim falsifikatorima!

Alo 10.09.2022
"Smartom" iz Vrnjačke Banje, na sahranu kraljice Lažni službeni nalog izazvao lavinu na društvenim mrežama, Radović…

Čovek od dva metra "smartom" na službeni put, od Vrnjačke Banje do Londona, pravo na sahranu preminule kraljice Elizabete druge. Baš takav putni nalog osvanu je na društvenim mrežama. Iako su pojedini uzeli tu informaciju zdravo za gotovo, ispostavilo se da je sve bio pokušaj da se državni organi Srbije, kao i pokojna kraljica Velike Britanije, izvrnu ruglu. Takav putni nalog zapravo nikada nije izdat.

Svakoga dana na internetu osvane bezbroj infrmacija. Nažalost, mnoge od njih nisu tačne. Tako se desilo i ovog puta, kada se na društvenim mrežama pojavio "putni nalog" na ime Dušana Radovića, direktora SC Vrnjačka Banja. Kako stoji u lažnom dokumentu, od treba da se iz Vrnjačke Banje uputi u London, u minijaturnom "smartu." Ko je iole čitao šta piše odmah je shvatio da tu baš nešto i ne štima. Ispostavilo se da je u pitanju bio pokušaj šale na njegov račun, kao i

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »