Ispovest Srbina iz Švajcarske o "savršenom životu": Biroi puni, radnici nemaju slobodan vikend, a sa 2.000 evra mesečno ne može da se živi!

Blic 13.10.2022
Ispovest Srbina iz Švajcarske o "savršenom životu": Biroi puni, radnici nemaju slobodan vikend, a sa 2.000 evra mesečno ne…

Na pomen inostranstva, pogotovo Švajcarske, veliki broj Srba ispušta iz grudi ono "eh" koje se uvek nekako promalja kada nam legne plata prvog ili desetog u mesecu. Međutim, sve više je naših ljudi, koji u zemlji čokolada i satova, ne vide baš med i mleko, već svojim iskustvom kazuju i drugu stranu medalje.

Ispovesti naših ljudi koji godinama žive i rade u inostranstvu, uvek se nekako najpažljivije slušaju i čitaju, naš kao što je slučaj i sa jednim Srbinom, rođenim Beograđaninom, koji je ispričao iskustvo svog prijatelja koji za život zarađuje u Švajcarskoj. Naime, kako je ispričao, nakon što su se našli u Beogradu i počeli da razgovaraju, saznao je kako izgleda druga strana medalje života u inostranstvu. Priču prenosimo u celosti: „Došao mi je prijatelj iz Ženeve.

Mleko »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »