Počivaj u miru, najlepša balerino: Duša plače od potresnih ispovesti i oproštajnih poruka drugara ubijenih đaka i školskog čuvara: "Pogledajte u nebo, jer mi smo sad gore"

Blic 05.05.2023
Počivaj u miru, najlepša balerino: Duša plače od potresnih ispovesti i oproštajnih poruka drugara ubijenih đaka i…

- Nemojte plakati kada zakoračite na prag naše sobe i kada ugledate da nas više nema. Pogledajte u nebo, jer smo mi sada gore i čuvamo vas više od svega... - jedna je u nizu potresnih poruka koje objavljuju prijatelji osmoro učenika i čuvara koje je u sredu ujutru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu proračunato i hladnokrvno ubio dečak Kosta Kecmanović (13).

Kobnog jutra, oko 8.40 sati ujutru, Kosta Kecmanović, učenik 7-2 odeljenja, ušao je na vrata škole i izvadio pištolj iz ranca. Sekund kasnije ispalio je smrtonosni metak u Dragana Vlahovića (53), radnika obezbeđenja škole. Čoveka za kojeg svi imaju samo reči hvale, pogodio je u grudi i ubio ga na mestu. Sada čika Draganovi đaci na društvenim mrežama u potresnim oproštajnim porukama pišu da je bio anđeo i simbol njihove škole. - Naš čika Dragan, zahvaljujući kome

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »