Presuda za tekst "Razotkrivanje je počelo! Aca Lukas dokazao da je Konstrakta imala vezu u žiriju izbora za pesmu Evrovizije"

Alo 11.12.2023
Presuda za tekst "Razotkrivanje je počelo! Aca Lukas dokazao da je Konstrakta imala vezu u žiriju izbora za pesmu Evrovizije"

Viši sud u Beogradu, sudija Nada Đorđević, u parnici tužilje Olivere Kovačević iz Beograda, koju zastupa advokat Ivan Ninić iz Beograda, protiv tuženih Alo media system d.o.o. Beograd, Dejana Novakovića iz Beograda, ranije odgovornog urednika elektronskog izdanja Alo i Nenada Apostolovića iz Beograda, odgovornog urednika elektronskog medija Alo, a koje sve zastupa acokat Igor Isailović iz Beograda, radi naknade materijalne štete, vrednost predmeta spora 100.000, 00 dinara, nakon usmene i javne glavne

PRESUDU: Dozvoljava se preinačenje tužbe tužilje Olivere Kovačević iz Beograda, učinjeno podneskom od 05.04.2023. godine. Usvaja se tužbeni zahtev tužilje Olivere Kovačević iz Beograda, pa se tuženi Alo media system i Dejan Novaović obavezuju da tužilji Oliveri Kovačević na ime naknade nematerijalne štete za pretpljene duševne duševne bolove zbog povrede časti i ugleda solidarno isplate iznos od 80.000, 00 dinara sa zakonskom zateznom kamatom počev od 15.06.2023.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »