"Išao je u školu sa mačetama, tragedija je mogla biti veća" Ispovest roditelja Andreja (13) iz Niške Banje kojeg je ubio školski drug boli: "Njegova majka je znala da nosi nož"

Blic 12.12.2023
"Išao je u školu sa mačetama, tragedija je mogla biti veća" Ispovest roditelja Andreja (13) iz Niške Banje kojeg je ubio…

"Kobnog dana su još dvojica dečaka trebalo da dođu kod M.M., koja na svu sreću nisu došla ili nažalost, jer bi možda Andreja bio živ.. M.M. je nosio nož i mačete u školu, tako da je tragedija mogla da bude veća da mu je "žuta minuta" došla dok je bio u školi"

Ovim rečima za "Blic" započinju priču, roditelji dečaka Andreja Simića (13), koga je 5. oktobra u potkrovlju svoje kuće nožem brutalno usmrtio školski drug M.M. (13). - Njih dvojica se znaju još od vrtića, bili su zajedno u grupi. Do četvrtog razreda bili su u odvojenim odeljenjima i tada Andrej nije imao nikakvih problema. Od petog razreda su se opet spojili, nakon čega je bilo niz incidenata. Uvideli smo da se M.M. ponaša čudno, a naš sin je hteo da mu pomogne.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »