Miroslav tvrdi da je preživeo skok iz aviona sa 2.212 metara Kada ispriča kako je preživeo, niko mu ne veruje "Od njih petoro ostala je samo mrlja"

Alo 27.12.2023
Miroslav tvrdi da je preživeo skok iz aviona sa 2.212 metara Kada ispriča kako je preživeo, niko mu ne veruje "Od njih…

Kad život režira, ljudi se drže za naslon stolice i netremice slušaju, ponekad ne verujući ušima i sagovorniku, jer njegova priča toliko nevernovatno deluje, da se iz usta prosto otima ono "ala si ga namastio, svaka ti čast". Miroslav Medurć - Čika, to najbolje zna, hiljadu puta je svojim očima gledao nevericu u očima onih koji su čuli za njegov pad iz aviona sa 2.212 metara iz 1972. godine.

Razlog neverice možda se krije u tome što do dana današnjeg nije obelodanjena priča o šestorici vojnika JNA koji su iskočili iz aviona, i umesto da se bezbedno spuste na obronke Kopaonika, završili su kao mrlje na snegu i kamenju. Svi sem Miroslava, koji je samo zahvaljujući strujanju vazduha, završio u borovoj šumi. Izubijan, izgreban, slomljene noge, ali živ. Priču o ovom nesvakidašnjem događaju, Miroslav je ispričao jednom od velikana Radio televizije Vojvodina,

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »