Ekstremni islam velika pretnja po bezbednost bih! Penzionisani general-major Vojske RS o posledicama Alijine Islamske deklaracije (video)

Alo 11.01.2024
Ekstremni islam velika pretnja po bezbednost bih! Penzionisani general-major Vojske RS o posledicama Alijine Islamske…

Dušan Kovačević penzionisani general-major Vojske Republike Srpske i bivši ministar odbrane Republike Srpske kao činovnik JNA na položaju sa kojeg je radio i izvršavao zadatke imao je predpostavljenu komandu Generalštab JNA i predsedništvo Jugoslavije tadašnje, odnosno vrhovnu komandu. Kovačević je imao direktne kontakte, sastanke, podatke i naređenja. Ti podaci kako kaže nisu "rekla-kazala", nego podaci sa državnog nivoa, najvećeg mogućeg rukovodstva države.

Kovačević je u intervjuu za "Balkan info" govorio o jezivim dešavanjima iz rata 90. ispričavši kako je rekao pravu verziju ratnog zločina izvršenog u Dobrovoljačkoj ulici 1992. godine, ulogu Ejupa Ganića kojij je kako tvrdi bio agent MI6, a ne verziju koju kako kaže Zapad tumači i okrivljuje Srbe za sve i svašta i pripisuje Srbima čak i genocid. Kao pripadnik JNA upoznat sa svim tim dešavanjima Kovačević stavlja poseban akcenat na to što FBiH slavi 1. mart kao

Pročitajte još

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »