Vučić: Nikad nisam osećao toliki pritisak igrača stranih službi, gotovo da ne mogu da izdrdžim

Beta pre 21 sat

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da "nikada nije bio veći unutrašnji pritisak različitih spoljnih službi", navodeći i da nikad nije osećao toliki pritisak, jer su "svi igrači različitih službi i zapadnih i istočnih, pritisnuti da ostvare rezultate koje spoljne strane službe od njih traže"."Za mene postaje gotovo nemoguće da izdržim taj pritisak na dnevnom nivou, mojih kolega i prijatelja i sa jedne i sa druge strane, želeći da skrenu put Srbije negde drugo, ili kako oni to smatraju u pravom smeru. A taj pravi smer je ili ovamo ili onamo, a nikako ono što smo mi uz podršku naroda zacrtali a to je srpski smer i naša politike jednake ekvidistance prema svima", rekao je Vučić na obeležavanju godišnjice Bezbednosno informativne agencije (BIA).

On je zamolio njene pripadnike "za jedinstvo", dodajući da u "svakom trenutku znaju - možda su neki malo bolji, neki malo lošiji", da je za zemlju "samo put Srbije dobar put".

"Ono što smo zacrtali, a to je naša samostalnost, slobodarska politika, ono što treba da donese progres našoj zemlji a ne nekim drugima", poručio je Vučić.

(Beta, 17.10.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »