Povezane vesti

Evo šta kaže Aleksandra Kovač o nemačkom plagijatu njene pesme

Evo šta kaže Aleksandra Kovač o nemačkom plagijatu njene pesme

Tračara 04.03.2017
Pevačica i kompozitor Aleksandra Kovač nedavno je skrenula pažnju na to da pesma kojom će se Nemačka predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu vrlo podseća na njenu kompoziciju za jedan nemački film (obe pesme možete poslušati OVDE), a sada smatra… »
Aleksandra Kovač o Nemačkoj pesmi na "Evrosongu": Krađu je teško dokazati

Aleksandra Kovač o Nemačkoj pesmi na "Evrosongu": Krađu je teško dokazati

Večernje novosti 04.03.2017
Nemačka predstavnica Levina na ovogodišnjem "Evrosongu" u Kijevu izvešće numeru "Perfect life", uprkos tome što je u pitanju plagijat pesme naše kantautorke Aleksandre Kovač. NEMAČKA predstavnica Levina na ovogodišnjem "Evrosongu" u Kijevu… »
Nastavak evrovizijskog skandala: Aleksandra Kovač: Ne mogu da dokažem da su mi Nemci ukrali pesmu

Nastavak evrovizijskog skandala: Aleksandra Kovač: Ne mogu da dokažem da su mi Nemci ukrali pesmu

Blic 04.03.2017
prošle nedelje Aleksandra Kovač skrenula je pažnju javnosti da pesma nemačke predstavnice na Evroviziji neodoljivo podseća na jednu njenu numeru koju je radila za potrebe jednog nemačkog filma. Aleksandra Kovač je na društvenim mrežama ukazala da… »
Aleksandra Kovač progovorila o plagijatu: Ne mogu da dokažem da su mi Nemci ukrali pesmu jer dolazim iz male zemlje

Aleksandra Kovač progovorila o plagijatu: Ne mogu da dokažem da su mi Nemci ukrali pesmu jer dolazim iz male zemlje

Svet & Skandal 04.03.2017
Kada je čula pesmu nemačkog predstavnika na Evrosongu, Aleksandra Kovač je na društvenim mrežama objavila da je pesma “Perfect life” ista kao i numera koju je ona komponovala za jedan nemački film. Međutim, izgleda da diže ruke od borbe za… »
Aleksandra Kovač žrtva DRSKE KRAĐE: Skoro je nemoguće dokazati da su mi ukrali pesmu!

Aleksandra Kovač žrtva DRSKE KRAĐE: Skoro je nemoguće dokazati da su mi ukrali pesmu!

Story 04.03.2017
Ukoliko se dokaže da je pesma Pefect Life, kojom će se Nemci predstaviti na Evroviziji, ukradena od naše umetnice, ova zemlja biće diskvalifikovana. Pevačica je, naime, ranije istakla da je reč o pesmi koju je ona komponovala za jedan nemački film… »
(Video) Aleksandra Kovač se oglasila: Ne mogu da dokažem da su mi Nemci ukrali pesmu

(Video) Aleksandra Kovač se oglasila: Ne mogu da dokažem da su mi Nemci ukrali pesmu

Kurir 04.03.2017
Aleksandra Kovač je putem društvenih mreža ukazala da pesma "Perfect life" kojom će se Nemačka predstaviti na Evroviziji neodoljivo podseća na numeru koju je ona komponovala za jedan nemački film. "Danas dokazati da je nešto plagijat u popularnoj… »

Vesti dana »