Povezane vesti

Sirijski pilot: Moj avion je oboren

B92 05.03.2017
Ankara -- Sirijski pilot, čiji se avio srušio u Turskoj, saopštio je da je njegov avion oboren na putu ka seoskoj oblasti Idlib, u severnoj Siriji. Sirijskog pilota, koji se katapultirao, pronašao je turski spasilački tim i on je prebačen u bolnicu… »

Sirijski pilot: Avion je oboren

Večernje novosti 05.03.2017
Sirijski pilot, čiji se avio srušio u Turskoj, saopštio je da je njegov avion oboren na putu ka seoskoj oblasti Idlib. Sirijski pilot, čiji se avio srušio u Turskoj, saopštio je danas da je njegov avion oboren na putu ka seoskoj oblasti Idlib, u… »

Pilot "miga 23" tvrdi da je njegov avion oboren

RTS 05.03.2017
Sirijski pilot, čiji se avion srušio u Turskoj, saopštio je da je njegov avion oboren na putu ka seoskoj oblasti Idlib, u severnoj Siriji. Sirijskog pilota, koji se katapultirao, pronašao je turski spasilački tim i on je prebačen u bolnicu, prenosi… »

Pronađen pilot palog aviona / FOTO

B92 05.03.2017
Turski spasilački tim pronašao je pilota, koji se katapultirao iz MIG-23, koji se srušio na sirijskoj strani granice sa Turskom, javlja Dejli sabah. Kako je izvestila televizija NTV, pilot je prebačen u bolnicu, preneo je Tass. Prema rečima Erdala… »

Pronađen pilot koji se katapultirao iz "miga 23"

RTS 05.03.2017
Turski spasilački tim pronašao je povređenog pilota, koji se katapultirao iz borbenog aviona "mig 23", koji se srušio na sirijskoj strani granice sa Turskom, javlja "Dejli sabah". Pilot je prebačen u bolnicu, javlja televizija NTV. Prema rečima… »

Pronađen povređeni pilot kojeg je oborila sirijska opozicija

Radio 021 05.03.2017
Turski spasilački tim pronašao je povređenog pilota koji se katapultirao iz borbenog aviona MIG-23, srušenog na sirijskoj strani granice sa Turskom, javlja danas Dejli Sabah. Kako je izvestila televizija NTV, pilot je prebačen u bolnicu. Prema… »

Pronađen povređeni pilot koji se katapultirao iz aviona

Večernje novosti 05.03.2017
Turski spasilački tim pronašao je povređenog pilota, koji se katapultirao iz borbenog aviona MIG-23, koji se srušio na sirijskoj strani granice sa Turskom, javlja danas Dejli Sabah. Turski spasilački tim pronašao je povređenog pilota, koji se… »

Vesti dana »