Povezane vesti
Jeremić: Pozivam Vučića na TV duel
Danas 07.03.2017
Aleksandar Vučić je u jučerašnjem višesatnom monologu na nacionalnoj televiziji izneo niz neistina. Ako je zaista hrabar i nema šta da krije, kao što tvrdi, pozivam ga na televizijski duel da mi u lice kaže šta ima i postavi pitanja na koja će… »
Glas Zapadne Srbije 07.03.2017
Aleksandar Vučić je u jučerašnjem višesatnom monologu na nacionalnoj televiziji izneo niz neistina. Ako je zaista hrabar i nema šta da krije, kao što tvrdi, pozivam ga na televizijski duel da mi u lice kaže šta ima i postavi pitanja na koja će… »
Beta video 07.03.2017
BEOGRAD - „Aleksandar Vučić je u jučerašnjem višesatnom monologu na nacionalnoj televiziji izneo niz neistina. Ako je zaista hrabar i nema šta da krije, kao što tvrdi, pozivam ga na televizijski duel da mi u lice kaže šta ima i postavi pitanja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Završeni protesti u Beogradu i Nišu, studenti se polako vraćaju na fakultete, blokade se nastavljaju
Nova pre 21 minutajoš 54 povezane
Veliki broj građana podržao studente: U protestnoj šetnji nekoliko hiljada ljudi
Niške vesti pre 1 satjoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 1 satjoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine: Veliki studentski protest u Beogradu
BBC News pre 33 minutajoš 18 povezanih