Povezane vesti
Jeremić: Pozivam Vučića na TV duel
Danas 07.03.2017
Aleksandar Vučić je u jučerašnjem višesatnom monologu na nacionalnoj televiziji izneo niz neistina. Ako je zaista hrabar i nema šta da krije, kao što tvrdi, pozivam ga na televizijski duel da mi u lice kaže šta ima i postavi pitanja na koja će dobiti… »
Glas Zapadne Srbije 07.03.2017
Aleksandar Vučić je u jučerašnjem višesatnom monologu na nacionalnoj televiziji izneo niz neistina. Ako je zaista hrabar i nema šta da krije, kao što tvrdi, pozivam ga na televizijski duel da mi u lice kaže šta ima i postavi pitanja na koja će dobiti… »
Beta video 07.03.2017
BEOGRAD - „Aleksandar Vučić je u jučerašnjem višesatnom monologu na nacionalnoj televiziji izneo niz neistina. Ako je zaista hrabar i nema šta da krije, kao što tvrdi, pozivam ga na televizijski duel da mi u lice kaže šta ima i postavi pitanja na koja će… »
Vesti dana »

Danas: Načelnik Nevenko Marić komandovao sinoćnom intervencijom policije u Novom Sadu
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih

Uprava PMF-a u Novom Sadu osudila primenu hemijskih sredstava i fizičko nasilje policije
N1 Info pre 4 minutajoš 38 povezanih

Jančić: Kubik drva za najugroženija domaćinstva upola jeftiniji, 2.900 dinara
RTV pre 4 satijoš 29 povezanih

Sutra u Novom Sadu nestabilno: Mogući su pljuskovi sa grmljavinom
Radio 021 pre 2 satajoš 29 povezanih

Pismo javnosti profesora Prve niške gimnazije: Represija i politička odmazda, podignite glas
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane