Povezane vesti

Jovanović najavio podršku Jankoviću

Jovanović najavio podršku Jankoviću

Blic 08.03.2017
Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je sinoć da će na predsedničkim izborima glasati za predsedničkog kandidata Sašu Jankovića, mada smatra da je ono što Janković kandiduje daleko od onoga što je Srbiji potrebno. Kako kaže stranka treba da… »
Jovanović podržao Jankovića, a on mu poručio da ne glasa za njega

Glas Zapadne Srbije 08.03.2017
Kako je izjavio, Saša Janković ne želi stranke u kampanji. "Ta podrška se iskazuje tako što ću ja glasati za njega, a stranka će doneti odluke kako je uvek donosila", kaže Jovanović. On je za N1 rekao i da će predložiti predsedništvu stranke… »
Janković na Tviteru: Molim Čedomira Jovanovića da ne glasa za mene

Janković na Tviteru: Molim Čedomira Jovanovića da ne glasa za mene

Blic 07.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković zamolio je lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića, koji je večeras na televiziji N1 najavio da će podržati Jankovića u trci za predsednika Srbije, da ne glasa za njega. "Pročitao pažljivo… »
Janković: Molim Jovanovića da ne glasa za mene

Janković: Molim Jovanovića da ne glasa za mene

Večernje novosti 07.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković pozvao je lidera LDP Čedomira Jovanovića da ne glasa za njega. Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković pozvao je lidera LDP Čedomira Jovanovića da ne glasa za njega. Kako je napisao na svom Tviter… »

Danas 07.03.2017
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović najavio je podršku te stranke predsedničkoj kandidaturi Saše Jankovića. Kako je izjavio, Saša Janković ne želi stranke u kampanji. "Ta podrška se iskazuje tako što ću ja glasati za njega, a… »

Vesti dana »