Povezane vesti
Serena ne igra u Indijan Velsu!
Sportske.net 08.03.2017
Američka teniserka Serena Vilijams povukla se sa predstojećeg turnira u Indijan Velsu zbog povrede levog kolena, zbog čega će izgubiti prvo mesto na WTA listi. U saopštenju organizatora, Vilijams je navela da neće igrati ni na turniru u Majamiju… »
Prepušta prvo mesto: Serena Vilijams se povukla sa turnira u Indijan Velsu
Hot sport 08.03.2017
Američka teniserka Serena Vilijams povukla se sa predstojećeg turnira u Indijan Velsu zbog povrede levog kolena, zbog čega će izgubiti prvo mesto na VTA listi. U saopštenju organizatora, Vilijams je navela da neće igrati ni na turniru u Majamiju… »
Serena iznenadila Amere, prepušta prvo mesto
Mondo 08.03.2017
Američka teniserka odustala od nastupa u Indijan Velsu i Majamiju, zbog čega će Angelik Kerber opet preuzeti čelo WTA liste. Foto: AP/Kin Cheung Serena Vilijams iznenadila je tenisku publiku u SAD, nakon što je saopštila da neće nastupati na… »
Serena zbog povrede prepušta prvo mesto na svetskoj rang listi
Sportal blic 08.03.2017
Američka teniserka Serena Vilijams zbog povrede odustala je sa turnira u Indijan Velsu i Majamiju i na taj način prepustila prvo mesto svetske rang liste liste Nemici Anđeliki Kerber. Foto: serenawilliams / Instagram Serena Vilijams Kerberova se vraća… »
Serena ne igra u Indijan Velsu i Majamiju: Nemica se vraća na tron
Večernje novosti 07.03.2017
Žao mi je zbog ovoga, imam probleme sa kolenom i razočarana sam što ne mogu da igram na ta dva takmičenja. Gledam napred i nadam se da ću se uskoro vratiti – poručila je Amerikanka. Neće Serena Vilijams igrati na turnirima u Indijan Velsu i… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih

Vatrogasci našli tela oca (66) i ćerke (25) pored ulaznih vrata stana: Novi detalji tragedije koja se jutros dogodila u Lazarevcu
Nova pre 35 minutajoš 14 povezanih

Trampovi zvaničnici poslali ratne planove preko grupnog četa koji je uključio i jednog novinara
NIN pre 22 minutajoš 11 povezanih

Palestinske medicinske službe: U izraelskim napadima na Gazu tokom noći 23 ubijenih, među njima i deca
Insajder pre 58 minutajoš 10 povezanih

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 2 satajoš 11 povezanih