Povezane vesti

Serena ne igra u Indijan Velsu!

Serena ne igra u Indijan Velsu!

Sportske.net 08.03.2017
Američka teniserka Serena Vilijams povukla se sa predstojećeg turnira u Indijan Velsu zbog povrede levog kolena, zbog čega će izgubiti prvo mesto na WTA listi. U saopštenju organizatora, Vilijams je navela da neće igrati ni na turniru u Majamiju… »
Prepušta prvo mesto: Serena Vilijams se povukla sa turnira u Indijan Velsu

Prepušta prvo mesto: Serena Vilijams se povukla sa turnira u Indijan Velsu

Hot sport 08.03.2017
Američka teniserka Serena Vilijams povukla se sa predstojećeg turnira u Indijan Velsu zbog povrede levog kolena, zbog čega će izgubiti prvo mesto na VTA listi. U saopštenju organizatora, Vilijams je navela da neće igrati ni na turniru u Majamiju… »
Serena iznenadila Amere, prepušta prvo mesto

Serena iznenadila Amere, prepušta prvo mesto

Mondo 08.03.2017
Američka teniserka odustala od nastupa u Indijan Velsu i Majamiju, zbog čega će Angelik Kerber opet preuzeti čelo WTA liste. Foto: AP/Kin Cheung Serena Vilijams iznenadila je tenisku publiku u SAD, nakon što je saopštila da neće nastupati na… »
Serena zbog povrede prepušta prvo mesto na svetskoj rang listi

Serena zbog povrede prepušta prvo mesto na svetskoj rang listi

Sportal blic 08.03.2017
Američka teniserka Serena Vilijams zbog povrede odustala je sa turnira u Indijan Velsu i Majamiju i na taj način prepustila prvo mesto svetske rang liste liste Nemici Anđeliki Kerber. Foto: serenawilliams / Instagram Serena Vilijams Kerberova se vraća… »
Serena ne igra u Indijan Velsu i Majamiju: Nemica se vraća na tron

Serena ne igra u Indijan Velsu i Majamiju: Nemica se vraća na tron

Večernje novosti 07.03.2017
Žao mi je zbog ovoga, imam probleme sa kolenom i razočarana sam što ne mogu da igram na ta dva takmičenja. Gledam napred i nadam se da ću se uskoro vratiti – poručila je Amerikanka. Neće Serena Vilijams igrati na turnirima u Indijan Velsu i… »

Vesti dana »