Povezane vesti
Miting kandidata SNS u Požarevcu Vučić: Na izborima očekujem pobedu od 90 odsto
Večernje novosti 09.03.2017
Lider naprednjaka izjavio da će na uvrede svojih protivkandidata odgovoriti mukotrpnim radom i dobrim rezultatima. POŽAREVAC -Jedini program koji imaju ostali predsednički kandidati jeste program “Mrzimo Vučića”. Neću da im spominjem imena i… »
Vučić: Opozicija želi makedonski scenario
Mondo 09.03.2017
Vreme je da se i mi u Srbiji naviknemo na pobede, poručio je večeras građanima predsednički kandidat Aleksandar Vučić, a političkim protivnicima - "mrzite me koliko hoćete, ali mi 2. aprila dolazimo da vas pobedimo." Foto: Tanjug, Dimitrije Goll… »
Vučić na mitingu u Požarevcu: Na uvrede odgovoriću mukotrpnim radom
Kurir 09.03.2017
POŽAREVAC - Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić optužio je večeras protivkandidate iz demokratske opozicije da hoće da izazovu nestabilnost i "makedonski scenario" u Srbiji, jer smatraju da će imati više uspeha "što više… »
Vučić: Opozicioni kandidati hoće "makedonski scenario"
N1 Info 09.03.2017
Aktuelni premijer i predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić optužio je opozicione predsedničke kandidate da hoće da izazovu "makedonski scenario" i nestabilnost u Srbiji. Vučić je na mitingu u Požarevcu… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana