Povezane vesti
Ne mogu da prestanu da se bave njom: Još jedan čuveni britanski tabloid piše o Karleuši
Svet & Skandal 09.03.2017
Pored Mirora koji je nedavno objavio priču o Jeleni Karleuši, još jedan čuveni britanski tabloid posvetio je pažnju našoj pevačici. “Srpska pevačica Jelena Karleuša (38) postavila je klip na društvenu mrežu, gde ima više od 1.3 miliona pratioca. Video… »
Englezi pišu o seksi snimku naše pevačice! (VIDEO)
Vesti online 09.03.2017
Tekst o srpskoj pevačici, Jeleni Karleuši, pojavio se u engleskom tabloidu "Dejli Star". Ovaj tabloid akcenat je stavio na ultra seksi snimak na kom se vidi da Jelena Karleuša nema gaćice. Jelena Karleuša je objavila kontroverzan snimak na društvenoj… »
Vesti dana »

Akademski plenum pozvao Vučića da odustane od kontramitinga na Vidovdan
Radio 021 pre 52 minutajoš 23 povezane

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli?
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 47 minutajoš 34 povezane

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 6 satijoš 15 povezanih

Srpska IT Asocijacija oštro reaguje na ukidanje podsticaja pri zapošljavanju novonaseljenih lica
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 15 povezanih