Povezane vesti
Čudo: Pao sa 47. sprata i preživeo. Priča ovog perača prozora je stvorena za filmski scenario (FOTO) (video)
Telegraf 10.03.2017
"Voleo sam da prozori budu potpuno čisti. Voleo sam sapun i vodu, voleo sam osećaj kad stisneš sunđer" Samo polovina ljudi koji padnu s trećeg sprata prežive, a pad sa desetog sprata ne preživi gotovo niko. Ali, pre nešto više od devet godina perač… »
Udovac Petar prodao kombi iz 1972. godine upola cene mladom paru, ali pod jednim uslovom koji ih je slomio (foto)
Telegraf 10.03.2017
Vlasnik im je ispričao da je kombi kupio kada se 1972. godine oženio u Nemačkoj. On i njegova žena su često putovali po Evropi, a kada su se preselili u Južnu Afriku poneli su ga sa sobom. Udovac Petar Von Maltzahn je svoj kombi koji vredi 37.220 evra… »
Vesti dana »

VJT: Jedan od učesnika protesta u Beogradu sklopio sporazum o priznanju krivice
N1 Info pre 14 minutajoš 33 povezane

Srbija gori! Rhmz je upravo objavio temperature i neće vam biti dobro: Ovaj grad na udaru ekstremnog vremena
Blic pre 3 satajoš 45 povezanih

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Moja greška“ /video/
Sputnik pre 2 satajoš 51 povezana

"Jasno je da smo u multipolarnom svetu": Susret Trampa i Putina imaće mnogo šire posledice od same Ukrajine
Euronews pre 35 minutajoš 71 povezana

Nikezić: Infrastruktura železnice potvrdila da se ploča u stanici Beograd centar u Prokopu „kreće“
Nova pre 4 satijoš 23 povezane