Povezane vesti
Rajčić odustao od kandidature za predsednika Srbije
Večernje novosti 12.03.2017
Jedan od najavljenih u medijima kandidata za predsednika Srbije Vladimir Rajčić saopštio je da odustaje od kandidature. Jedan od najavljenih u medijima kandidata za predsednika Srbije Vladimir Rajčić saopštio je danas da odustaje od kandidature… »
Vladimir Rajčić odustao od kandidature
Danas 12.03.2017
Vladimir Rajčić odustao je od predsedničke kandidature. “Nažalost, kandidatura nekog ko je nov i mlad u politici, u ovakvim uslovima i bez stranačke podrške je nemoguća, što dokazuje i činjenica da na ovim izborima nećemo imati nijednog… »
Rajčić odustao od kandidature za predsednika Srbije
Telegraf 12.03.2017
- Imao sam nameru da se kandidujem za predsednika Srbije, kako bih dobio mogućnost da učinim mnogo više za svoju zemlju od onoga što mogu kao običan građanin - rekao je Rajčić. Jedan od najavljenih kandidata za predsednika Srbije Vladimir Rajčić… »
Vesti dana »
Profesori beogradskih fakulteta okupili se ispred Filozofskog fakulteta kako bi podržali studentske zahteve
Blic pre 40 minutajoš 28 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 28 minutajoš 3 povezane
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 4 satijoš 5 povezanih
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Jezive fotografije sa mesta nesreće na Vračaru: Telo deke (75) na ulici, pregazio ga vršnjak!
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih