Povezane vesti

Vučić: Idem u Sarajevo, ne bavim se mogućim napadom

Vučić: Idem u Sarajevo, ne bavim se mogućim napadom

N1 Info 14.03.2017
I da imam informacije ne mogu o tome da vam govorim, ali sam rekao da ne želim da verujem da je to moguće, rekao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić povodom pisanja medija da ga u Sarajevu čeka scenario kao u Srebrenici 2015. godine. Vučić… »
Vučić sa Merkelovom: Angela mi je rekla da Johanesu Hanu prenesem poruku

Vučić sa Merkelovom: Angela mi je rekla da Johanesu Hanu prenesem poruku

Srbija danas 14.03.2017
Vučić je u izjavi istakao da je Merkel iznela pozdrave i najbolje želje građanima Srbije. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Berlinu da je najveći deo njegovog razgovora sa sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel bio posvećen… »
Vučićev put u Sarajevo u senci napisa o njegovoj bezbednosti

Vučićev put u Sarajevo u senci napisa o njegovoj bezbednosti

N1 Info 14.03.2017
Šminkanje, čišćenje i sitne popravke - tako se zgrada zajedničkih institucija Bosne i Hercegovine u Sarajevu priprema za Samit premijera Zapadnog Balkana. Važnije od kozmetike je pitanje bezbednosti - da li premijer Aleksandar Vučić ima… »
Vučić: Običan narod mi ne bi ništa dobacivao u Sarajevu

Vučić: Običan narod mi ne bi ništa dobacivao u Sarajevu

Srbija danas 14.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da putuje u četvrtak u Sarajevo bez straha i da ne želi da veruje u priče o planiranom napadu koje prenose pojedini mediji. U izjavi novinarima Vučić je rekao da ne želi da veruje da da je tako nešto… »
Vučić: Ne verujem u priče o napadu u Sarajevu

Vučić: Ne verujem u priče o napadu u Sarajevu

Al Jazeera 14.03.2017
'Da me puste da šetam slobodno kroz narod, siguran sam da mi niko u Sarajevu ne bi ništa dobacio', naglasio je Vučić. Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da putuje u Sarajevo bez straha i ne želi vjerovati u priče o planiranom napadu koje… »

Vesti dana »