Povezane vesti

Kandidati mogu se povuku do 17. marta

Kandidati mogu se povuku do 17. marta

Danas 15.03.2017
Saša Radulović, lider Dosta je bilo i njihov predsednički kandidat, lansirao je nedavno ideju o povlačenju demokratskih opozicionih kandidata. Do toga bi došlo u slučaju dogovora o jednom kandidatu koji pokaže sposobnost da na predstojećim… »
Vuk Jeremić: Vlast nas drži u kolektivnoj hipnozi

Vuk Jeremić: Vlast nas drži u kolektivnoj hipnozi

Danas 15.03.2017
Najsnažniji utisak iz kampanje, koji sam stekao u brojnim razgovorima sa građanima širom Srbije, jeste da su ljudi uplašeni, ali da im je preko glave nemaštine i nepravde, kao i da im se čini da neće biti svetla na kraju tunela ukoliko ne dođe do… »
Jeremić: Moj jedini rival je Vučić

Novi magazin 15.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je da je za njega jedini rival na predsedničkim izborima aktuelni premijer Aleksandar Vučić i da bi sve osim pobede nad njegovim režimom imalo negativne posledice po Srbiju. U intervju za izdanje lista Danas… »

N1 Info 15.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je da je za njega jedini rival na predsedničkim izborima aktuelni premijer Aleksandar Vučić i da bi sve osim pobede nad njegovim režimom imalo negativne posledice po Srbiju. U intervju za list Danas… »
Jeremić: Srbija je zemlja obespravljenih radnika, to se mora promeniti

Jeremić: Srbija je zemlja obespravljenih radnika, to se mora promeniti

Blic 14.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas u Mladenovcu da se Srbija pretvara u zemlju jeftine radne snage i da to mora da se promeni, saopštio je njegov izborni tim. - Srbija je, na žalost, danas pretvorena u zemlju jeftine i obespravljene… »
Predsednički izbori Jeremić: Srbija je zemlja obespravljenih radnika

Predsednički izbori Jeremić: Srbija je zemlja obespravljenih radnika

Večernje novosti 14.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić boravio je u Mladenovcu i u razgovoru sa bivšim radnicima fabrike Keramika Mladenovac izjavio da je Srbija pretvorena u zemlju "jeftine i obespravljene radne snage" Predsednički kandidat Vuk Jeremić boravio je danas… »

Vesti dana »