Povezane vesti
Martinović o pozadini hapšenja Mikića: Vučića se plaše čak i kad ga vide na plakatima
Kurir 16.03.2017
BEOGRAD - Hapšenje gradonačelnika Raniluga Gradimira Mikića je čisto političko nasilje i "zločinački i teroristički akt", smatra šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović. To je, kaže, najbolji dokaz da se albanske… »
Martinović o hapšenju gradonačelnika Raniluga: Vrhunac političkog licemerja i cinizma
Srbija danas 16.03.2017
Gradimir Mikić uhapšen zbog 1.000 plakata sa likom Aleksandra Vučića. Hapšenje gradonačelnika Raniluga Gradimira Mikića je čisto političko nasilje i "zločinački i teroristički akt", smatra šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije… »
Vesti dana »

"Pitaj boga šta pumpaju, osim što nerviraju građane" Kolaps zbog blokade na Brankovom mostu, novi 3-časovni teror, narod se pita dokle više! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane

Poznati voditelj isprozivao Trampa: "Njegovom timu ne bi poverio ni da organizuje žurku iznenađenja"
Telegraf pre 3 satajoš 35 povezanih

Preminule još tri žene povređene u domu za stare u Barajevu: Požar odneo 11 života
Nova ekonomija pre 10 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane