Povezane vesti
Šaranovićev prijatelj preživeo kišu metaka: Slobodan nije bio sam kad je izrešetan u Budvi!
Kurir 18.03.2017
Prijatelj ubijenog Slobodana Šaranovića rekao policiji da se spasao bukvalno u poslednji čas i da je samo čuo rafalnu paljbu. BUDVA - Slobodan Šaranović (79), koji je 11. marta ubijen ispred svog stana u Budvi, u trenutku napada nije bio sam… »
"Čudom sam ostao živ": Šaranović u trenutku ubistva nije bio sam, ključni svedok se spasao na neverovatan način
Blic 18.03.2017
Slobodan Šaranović (79) nije bio sam kada je izrešetan u Budvi, a njegov prijatelj preživeo je skočivši u kanal pored puta kada je začuo rafale, pišu podgoričke "Vijesti". Iskaz muškarca, čiji je identitet poznat redakciji "Vijesti", navodno od… »
Vesti dana »
Vesiću određen pritvor do 30 dana: Oglasio se Viši sud u Novom Sadu, Jelena Tanasković dobila kućni pritvor
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Kabinet Netanjahua potvrdio da je Orban pozvao izraelskog premijera u Mađarsku
Blic pre 38 minutajoš 26 povezanih
Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića se penzionisao i postao njegov trener: Srbinu je naneo jedan od najtežih poraza u karijeri a sada će mu deliti savete! (foto)
Hot sport pre 44 minutajoš 26 povezanih
Novi protest sutra kod Železničke stanice u Novom Sadu: „Farbaćemo Bulevar oslobođenja u crveno“
Nova pre 3 satajoš 22 povezane