Povezane vesti
Šaranovićev prijatelj preživeo kišu metaka: Slobodan nije bio sam kad je izrešetan u Budvi!
Kurir 18.03.2017
Prijatelj ubijenog Slobodana Šaranovića rekao policiji da se spasao bukvalno u poslednji čas i da je samo čuo rafalnu paljbu. BUDVA - Slobodan Šaranović (79), koji je 11. marta ubijen ispred svog stana u Budvi, u trenutku napada nije bio sam. Šaranović… »
"Čudom sam ostao živ": Šaranović u trenutku ubistva nije bio sam, ključni svedok se spasao na neverovatan način
Blic 18.03.2017
Slobodan Šaranović (79) nije bio sam kada je izrešetan u Budvi, a njegov prijatelj preživeo je skočivši u kanal pored puta kada je začuo rafale, pišu podgoričke "Vijesti". Iskaz muškarca, čiji je identitet poznat redakciji "Vijesti", navodno od velike je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Užičani blokirali zlatiborsku magistralu: Pritvor za šestoro uhapšenih u Kosjeriću
Nova pre 20 minutajoš 53 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 9 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 35 povezanih

Sreća dolazi u paru: Dvostruka šansa za novi džekpot na virtualima! Horor u nju džerziju: Ubijena sestra poznatog NBA košarkaša!
Hot sport pre 19 minutajoš 53 povezane