Povezane vesti
Ceca poručila deci da zbog nje moraju da trpe niske udarce: Anastasija i Veljko nisu mogli da biraju ko će im biti otac, a ko…
Svet & Skandal 20.03.2017
Teret slave poznatih roditelja pogađa njihovu decu koju niko nije pitao da li žele ili ne žele da budu u centru medijske pažnje. Takav je slučaj i sa Anastasijom i Veljkom, decom Svetlane Cece Ražnatović, najpopularnije domaće pevačice koja dobro… »
Svetlana Ražnatović: Deco moja, moraćete da trpite niske i podle udarce jer sam vam ja majka!
Kurir 20.03.2017
Srpska folk diva Svetlana Ražnatović otvorila je dušu i priznala koliko njenoj deci Veljku i Anastasiji smeta što su konstantno pod lupom javnosti. "Oni su već veliki... Ali, jako im smeta što su u centru pažnje. Sa njihovih društvenih mreža se… »
Ceca Ražnatović: Moja deca nisu mogla da biraju ko će im biti majka, a ko otac
Blic 20.03.2017
Anastasija i Veljko nisu mogli da biraju ko će im biti otac, a ko majka, pa im ponekad baš teško pada to što su u centru pažnje. Ali, to je naš način života - kaže za "Blic" folk diva, koju smo sreli posle sjajnog nastupa kojim je otopila sneg na… »
Kop goreo zbog Cece
Večernje novosti 19.03.2017
Posle trijumfa u Sofiji, folk kpevačica nastupom zatvorila festival “Mjuzik vik”. NAKON što je dve noći zaredom punila najveću dvoranu u Bugarskoj, “Armec arenu” u Sofiji, Svetlana Ražnatović nastupila je u subotu veče na Kopaoniku, na… »
Vesti dana »
Danas pravo prolećno vreme, temperatura do neverovatnih 20 stepeni: Evo kada nas očekuje naoblačenje
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Ministar Đurić predvodi Srbiju na komemorativnom skupu: Obeležavanje 80. godišnjice oslobođenja logora Aušvic-Birkenau
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih